libris.ro

Presa din Polonia: Presedintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu

Presa din Polonia: Presedintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu

Unul dintre ziarele din Polonia caruia Klaus Iohannis i-a acordat un interviu in timpul vizitei la Varșovia scrie ca noul sef al statui roman „face curat dupa dezordinea lasata de pro-rusul Traian Basescu”.
UPDATE: Publicatia poloneza a sters ulterior calificativul „pro-rus” atribuit fostului presedinte Basescu.
Iohannis a vorbit intr-un interviu acordat Gazeta Wyborcza despre conflictul din Ucraina, impactul crizei din nord asupra Romaniei, relatia cu Republica Moldova si unitatea Uniunii Europene, a scris dcnews.ro

Presa din Polonia: Presedintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu

Oricine poate face greseli, mai ales atunci cand nu ai destule informatii sau dimpotriva, informatii eronate. Ne-am interesat si noi despre acest site la care face referinta si dcnews.ro. Este vorba de wyborcza.pl, despre care am aflat ca este o publicatie din capitala Poloniei, Varsovia, intitulata Gazeta Wyborcza care in traducere ar insemna „Gazeta Electorala” si a fost infiintata in urma cu 26 de ani. Deci nu este vorba de niste novici, de niste amatori care sa se hazardeze aiurea sa dea acest calificativ de „pro-rus”. Care sunt motivele totusi pentru care l-au numit pro-rus pe Traian Basescu? Oare stiu ei ceva de care noi nu stim?

Daca ne aducem aminte de recentele scandaluri de coruptie, in care Traian Basescu a fost acuzat ca a inlesnit rusilor preluarea ALRO, o afacere deosebit de profitabila care a fost pusa foarte repede pe butuci, cu niste decizii absolut inexplicabile ale autoritatior din Romania de la acea vreme (n.r. Traian Basescu fiind unul dintre invinuitii implicati direct in acea afacere controversata) atunci constatam ca sunt totusi cateva indicii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Un alt scandal l-a reprezentat onorariul pe care fiica cea mare a lui Basescu il incasa de la Gazprom. Sunt deja de acum destul de bine cunoscute scandalurile legate de banii pe care Lukoil (n.r. a sponsorizat campaniile electorale) si Gazprom i-au facut cadou familiei Basescu. S-a vorbit in presa suficient la momentul respectiv, asta provocand accesele de furie ale lui Traian Basescu atunci cand la conferintele de presa erau prezenti si alti jurnalisti in afara pupincuristilor de serviciu.

Traian Basescu este acuzat de asemenea ca a inlesnit venirea minerilor la Bucuresti in timpul mineriadelor, asigurandu-le acestora mijloace de transport pe vremea cand lucra la Ministerul Transporturilor. Daca exista cineva care isi dorea instabilitate politica, economica si anarhie in Romania apoi atunci primul suspect este Rusia.

Pe vremea lui Ceausescu, Traian Basescu era pus sub urmarire de catre o unitate Anti KGB ( DOC43766), facandu-se chiar si propunerea de arestare a sa de catre departamentul Anti KGB!

Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. S-a cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti ( cititi mai multe pe devanewyork.blogspot.ro). sursa: Fragment din lucrarea „Distrugerea si cucerirea Romaniei fara război“, de Mircea Valcu-Mehedinti, 2011

Presa din Polonia: Presdintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu
Presa din Polonia: Presdintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu

Surse / Note: [1] devanewyork.blogspot.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info