Incredibil! Situatie Ireala in Bucuresti! Minori atarnati de garduri si abuzati!

Pe strada cunoscută sub numele “Bratara Mortii” din Bucuresti se intampla lucruri revoltatoare! Copiii sunt abuzati in plina strada si sunt agatati de poarta ca animalele. Sursa: www. Rstiri.ro

Imaginile au fost făcute publice pe contul de Facebook al organizatiei Bratara Mortii si semnalate de onlinereport.ro

“Minori atarnati pe poarta precum carcasele de animale sacrificate la abator sunt abuzati sexual in strada (au pantalonii dati la o parte si sunt trasi cu violenta de organele sexuale), in plina zi pe Bratara Mortii, in sectorul 3 din Bucuresti; show-ul stradal este cu ‘manopera’ ziselor ‘rude’, capi cunoscuti ai retelelor de infractionalitate organizata avand ca ‘ocupatie’ furturile si evaziunea.

Distribuiti ca sa ne ajutati in lupta noastra contra acestor bolnavi si a celor care ii protejeaza si tolereaza! Salvati copiii din ghearele acestor bestii!

Va rugam din tot sufletul sa ne ajutati sa popularizam pagina noastra, a zonei de case din spatele Auchan Titan (cunoscuta sub porecla de ‘Bratara Mortii’) si prin intermediul presei si tv pentru ca ceea ce vedeti aici este doar o extrem de mica parte din tribalismele si valurile de atacuri si infractiuni pe care le doboara peste noi aceste triburi barbare preumane.

Deja in rafturile ticsite cu plangeri ale Sectiei 13 Politie, ale Parchetului Sector 3 si ale Politiei Locale Sector 3 sunt tone de materiale care au fost bine acoperite si lasate nelucrate doar pentru ca cei din imagini apartin unor grupari de crima organizata protejate deja fatis de politisti si anchetatori”, scrie pe pagina de Facebook.

Multumim anticipat pentru share-uri ale materialelor de aici si de pe celelalte pagini.

Nota noastra: Asa cum autoritatile nu au actionat pana acum in atatea cazuri grave de coruptie tot asa nu intervin nici pentru siguranta cetateanului de rand in Romania! Este ingrozitor fie doar si sa auzi numai de asemenea incidente, imaginile fiind deja prea mult pentru impactul vizual. Chiar nu se poate face nimic pentru ca asemenea bestii sa nu mai poata face rau copiilor?

Incredibil! Situatie Ireala in Bucuresti! Minori atarnati de garduri si abuzati!, sursa foto: www. Rstiri.ro
Incredibil! Situatie Ireala in Bucuresti! Minori atarnati de garduri si abuzati!, sursa foto: www. Rstiri.ro