RSS

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

Fostul deținut politic, Vasile A…

Afost condamnat în 1…

Arcul de Triumf neprimitor pentr…

Sub pretextul pandem…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Vii pe 1 Martie 2020 la București pentru a apăra limba română, sau aștepți și tu notificare în limba maghiară pentru plata impozitelor?

Print Friendly, PDF & Email

Un lucru absolut revoltător se întâmplă la Târgu Secuiesc, în ROMÂNIA!!!, și asta încă înainte să fie promulgat noul Cod Administrativ. Românii din Târgu Secuiesc au primit notificarea de plată a impozitelor pe anul 2020 exclusiv în limba maghiară!

Câteva dintre motivele pentru care poeta Mihaela Aionesei din Târgu Secuiesc a participat la toate manifestările publice de până acum împotriva Codului Administrativ și va participa și la acțiunea de pe 1 martie 2020 de la București, sunt potrivit ei, încălcarea art. 13 din Constituția României și transformarea limbei române într-o “Cenușăreasă”, dar și ceva cu mult mai grav: infiltrarea exclusivă a limbii maghiare în administrație în zonele sălbăticiilor “autonomiste” UDMR-iste.


Citește și: Pe 1 Martie 2020 mergem la București, împotriva Codului Administrativ: notificarea primăriei privind modalitatea de plată a impozitului pe anul 2020 am primit-o în limba maghiară!?


Notificarea de plată a impozitelor pe anul 2020 exclusiv în limba maghiară la Târgu Secuiesc

“Mă întreb dacă și la primăria Târgu Secuiesc s-a uitat limba română. Deși noul Cod Administrativ care permite folosirea limbii maghiare în instituții nu a fost adoptat, notificarea primăriei privind modalitatea de plată a impozitului pe anul 2020 am primit-o în limba maghiară. “, a scris pe facebook poeta Mihaela Aionesei, din Târgu Secuiesc

 Notificarea de plată a impozitelor pe anul 2020 exclusiv în limba maghiară la Târgu Secuiesc
Notificarea de plată a impozitelor pe anul 2020 exclusiv în limba maghiară la Târgu Secuiesc

Nota noastră: Dacă și ție ți se pare revoltător ca în România să-ți fie impusă samavolnic limba maghiară sau orice altă limbă străină în administrație decât limba oficială de stat, atunci vino pe 1 martie 2020 la București, începând cu ora 17.00 la Palatul Cotroceni, la statuia “Leul” alături de Asociația “Calea Neamului”, pentru a apăra statutul de limbă oficială al limbii române, un statut încălcat și batjocorit de către noul Cod Administrativ, încălcând totodată și art. 13 din Constituția României!

 Notificarea de plată a impozitelor pe anul 2020 exclusiv în limba maghiară la Târgu Secuiesc
Notificarea de plată a impozitelor pe anul 2020 exclusiv în limba maghiară la Târgu Secuiesc
Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info