RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Basarabia – Doua Veacuri de “Strainie” (documentar)

Print Friendly, PDF & Email

„BASARABIA, doua veacuri de strainie”, un film care recflecta durerea si chinurile prin care au trecut romanii moldoveni de mai bine de doua veacuri. Scenaristul filmului, Victor Vasilache, sustine ca multe din materialele care au fost incluse in acest film au fost luate din arhivele KGB.

Basarabia – Doua Veacuri de “Strainie” (documentar)

„Este un film care relateaza faptele si crimele regimului comunist de ocupatie, crime care continuasi astazi. Le multumesc tuturor colegilor care au muncit la realizarea acestui film, dar ii mulțumesc, in mod special, D-lui Mihai Ghimpu, care s-a implicat si a demonstrat, repetat, caii pasa de trecutul si prezentul nostru. Necesitatea realizarii acestui film a venit dupa „Golgota Basarabiei”, intrucat nu a fost posibil sa includem multe date importante despre faptele si nelegiurile regimului comunist de ocupatie pe aceest teritoriu. Va mulțumesc pentru sustinere si cred că acest film va contribui la cunoasterea adevarului istoric, pentru ca cine nu-si cunoaste istoria, risca sa o repete!” – a enuntat Ion Chistruga.

LINK VIDEO

Ideea naţională romana în Basarabia Ţaristă (1812-1918), imagine: cersipamantromanesc.wordpress.com

Ideea naţională romana în Basarabia Ţaristă (1812-1918), imagine: cersipamantromanesc.wordpress.com

Sursa:[1] documentare.rightbe.com

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline