RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

PNL, impreuna cu alte componente ale Consiliului Unirii, participa la actiunea de protest de la 5 aprilie 2015

Print Friendly, PDF & Email

Partidul National Liberal, Asociația Veteranilor de Razboi-1992 ”Tiras-Tughina”, Asociatia ”Solidaritatea”, Asociatia ”Liga Unitatii si Dreptatii din Moldova”, alte componente ale Platformei Unioniste ”Consiliul Unirii”, raspunzand invitatiei ”Platformei civice DA”, va participa la manifestarea de protest de la 5 aprilie 2015, din Scuarul Catedralei, in spatele Arcului de Triumf, contra guvernarii corupte si a injustitiei din Republica Moldova.

PNL, impreuna cu alte componente ale Consiliului Unirii, participa la actiunea de protest de la 5 aprilie 2015

[tp_product id=”163414783″ feed=”396″]

Consiliul Unirii a organizat, recent, pe 12 martie, o Masa Rotundă, la care a invitat un mare numar de personalitati cu viziuni unioniste si asociatii, platforme, partide extraparlamentare, pentru a discuta despre locul societatii civile proeuropene, romanesti in situatia politica actuala, creata după alegerile din 30 noiembrie, care s-a soldat cu o majoritate comunista si prorusa la Chisinau.

Componentele Consiliului Unirii a propus combinarea mesajului anticoruptie si anti-injustitie cu mesajul Unirii – pentru ca numai prin Reintregirea cu Romania putem fi siguri caa vor functiona institutiile de stat si dincoace de Prut, iar demnitarii-hoti vor ajunge la puscarie, asa cum este astazi in Romania – stat membru NATO si UE.

PNL a avut o Platforma electorala de pregatire a Reintregirii din 2018, prevazand masuri anticoruptie si anticontrabanda clare, precum posturi vamale comune cu Romania pe Prut, o Filiala DNA a Romaniei la Chisinau, circulatia leului romanesc în Republica Moldova, forte armate comune cu Romania, un Guvern din 11 ministere, cu cel mai important – de integrare intraromanească, Canale TV de rating in R.Moldova, ca sa fie informati romanii si alogenii despre realitatile si lupta antiMafie din Romania.

PNL, Consiliul Unirii sprijina toate manifestarile anticoruptie si anti-injustitie ale societatii civile, reprezentantii acestor entitati isi vor spune opinia in cadrul protestelor, tinand cont si de faptul ca partenerii occidental ai Republicii Moldova sunt siderati de proportiile deturnarii in Republica Moldova a banilor publici si vestici. In timp ce, in Romania, cei mai bogati romani, cu averi dobandite ilicit, ca si umbrelele lor politice, merg la parnaie, in al doilea stat romanesc cei bogati devin si mai bogati, iar oamenii traiesc sub limita saraciei.

Declaratia de Independenta a SUA prevede ca, atunci cand Guvernele instituite nu guverneaza in interesul cetateanului, ele trebuie date jos si instalate alte Guverne sau organizate alte alegeri.

Serviciul de presa al PNL si al Consiliului Unirii

PNL, impreuna cu alte componente ale Consiliului Unirii, participa la actiunea de protest de la 5 aprilie 2015, sursa foto: pnl.md

PNL, impreuna cu alte componente ale Consiliului Unirii, participa la actiunea de protest de la 5 aprilie 2015, sursa foto: pnl.md

Sursa: [1] www.pavlicenco.md

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline