libris.ro

NU desființării Institutului Cantacuzino – Miting la Palatul Cotroceni, marți 7 aprilie 2015

NU desființării Institutului Cantacuzino – Miting la Palatul Cotroceni, marți 7 aprilie 2015

Studentii de la medicina isi continua protestul pentru salvarea Institutului Cantacuzino si se arata in acelasi timp bucurosi ca actiunile lor au intrat in atentia mass mediei, mai multe canale de televiziune cu mare audienta relatand despre aceste evenimente. Ei spera ca in acest fel sa atraga atentia autoritatilor din Romania si demersurile lor sa-i „trezeasca din somnul cel de moarte” pe cei raspunzatori de soarta Institutului Cantacuzino si de soarta unei indelungate traditii de producere a vaccinurilor romanesti.

NU desfiintarii Institutului Cantacuzino – Miting la Palatul Cotroceni, marti 7 aprilie 2015

Cititi si: Cine vrea distrugerea Institutului Cantacuzino? Ce nu vor sa arate televiziunile despre vaccinuri?

„Ne bucuram ca protestul nostru de sambata a intrat in atentia mass-media, multe canale relatand despre eveniment. Le multumim reporterilor prezenti si celor care au scris despre Institutul Cantacuzino. Speram ca toate aceste demersuri sa provoace trezirea (”din somnul cel de moarte”) autoritatilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Maine vom merge alaturi de sindicatul Institutului la mitingul de la Palatul Cotroceni; toate autoritatile trebuie sa se implice in sustinerea Institutului Cantacuzino, institutie importanta pentru securitatea nationala.

In ciuda celor rai noi avem incredere ca putem schimba ceva si decaderea institutului se va opri. Cine doreste sa se implice in salvarea Institutului trebuie sa o faca acum, in ceasul al doisprezecelea, cat inca se mai poate face ceva si nu este prea tarziu. Autoritatile sunt obligate sa se implice – altfel vor purta o grozava vina.

Istoria (si nu numai) ii va judeca mai devreme sau mai tarziu pentru nepasare si neimplicare in cazul in care voracitatea celor care doresc desfiintarea Institutului va invinge (o ”victorie” impotriva romanilor si impotriva Romaniei).”, au scris studentii de la medicina pe pagina de Facebook care se opune desfiintarii institutului: NU desfiintarii Institutului Cantacuzino

NU desfiintarii Institutului Cantacuzino - Miting la Palatul Cotroceni, marti 7 aprilie 2015, sursa foto: facebook.com/salvamINCDMI
NU desfiintarii Institutului Cantacuzino – Miting la Palatul Cotroceni, marti 7 aprilie 2015, sursa foto: facebook.com/salvamINCDMI

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info