Cutremurator! Vanatoare de ursi sarbatorita cu fanfara si stropita cu foarte mult alcool

Vanatoarea ursilor in Romania este legala iar pentru aceasta trebuie doar detinute permis de port arma si autorizatie pentru vanatoare, eliberate de autoritati. Insa spectacolul de prost gust pe care sunt in stare sa-l faca unii asa zisi vanatori este uneori cu adevarat cutremurator.In parcarea restaurantului Lutsch din Sebes, judetul Alba, patronul restaurantului (cu acelasi nume – Lutsch) se dadea intr-un spectacol grotesc sarbatorindu-si cu fanfara ultimile doua capturi ucise, doi ursi de talie mica.

Cutremurator! Vanatoare de ursi sarbatorita cu fanfara si stropita cu foarte mult alcool

[tp_product id=”194120644″ feed=”396″]

Cadavrele eviscerate ale ursilor zaceau trantite si expuse impertinent pe asfaltul parcarii restaurantului, fiind evident coborate dintr-o camioneta in care era prezent si un strat generos de crengi de brad, asta dovedind faptul ca domnul Lutsch este cu siguranta un ecologist convins.

Oricat de critici am fi noi nu cred ca am putea insa depasi aciditatea descrierilor cu care au fost insotite imaginile de la locul faptei, postate pe Facebook :

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Fotografii din 22 aprilie 2012, in parcarea restaurantului Lutsch din Sebes/ Alba. Un grasan beat- probabil “vanator sportiv”- sarbatorea cu fanfara uciderea a doi ursi. Lutsch (grasanul) e patronul restaurantului, motelului si benzinariei cu acelasi nume din Sebes.

Lutsch (grasanul de langa ursi) sarbatorea cu fanfara uciderea a doi ursi. Nu ma prea pricep, dar imi par a fi mai degraba doi ursuleti.

Lutsch este se pare vanător pasionat si patronul restaurantului/ motelului/ benzinariei ce ii poarta numele.
“Reusita” lui Lutsch de duminica, 22 aprilie 2012: doi ursi macelariti. Presupun ca i-a ucis perfect legal. Ce naiba, inspectorii de la Mediu si de la Directia Silvica nu ar pranzi undeva gratis?

Lutsch, beat, e generos: “platesc fanfara cu 200 de milioane!” Fanfara canta imnul SUA =)) Lutsch e un spirit universal.

Lutsch isi savureaza victoria impotriva Fiarei.
Chelnerii ieseau pe rand din restaurant saisi servească stapanul beat.
Interiorul restaurantului. Lutsch adora decorul cu cadavre.
Grea e vanatoarea…Omul oboseste.”

Cutremurator! Vanatoare de ursi sarbatorita cu fanfara si stropita cu foarte mult alcool, foto: facebook, Ina Gabriela Funețan
Cutremurator! Vanatoare de ursi sarbatorita cu fanfara si stropita cu foarte mult alcool, foto: facebook, Ina Gabriela Funețan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Am scapat de vulpea lui Pricopie doar ca sa ne trezim acum cu "Hamletul" lui Vulpescu! Curat murdar!

sâm apr. 25 , 2015
Dupa ce Remus Pricopie ne-a lasat muti de uimire povestind despre o “vulpe fara cetatenie”, actualul ministru al “Culturii” o comite si el: Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a comis o gafa in cadrul unui eveniment dedicat Zilei Internationale a Cartii. Acesta a vorbit despre importanta lecturii pe tot parcursul anului, dar a […]
Am scapat de vulpea lui Pricopie doar ca sa ne trezim acum cu "Hamletul" lui Vulpescu! Curat murdar!

Poate vă place și:

libris.ro