«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Grecilor le dispar banii din conturile bancare

Print Friendly, PDF & Email

Situatia este deja catastrofala in Grecia. Statul grec a ajuns sa fie inglodat in datorii si destul de disperat incat sa ia banii din depozitele bancare a propriilor cetateni pentru a putea plati pensii si salarii. In urma cu o saptamana, guvernul Greciei a emis un decret prin care li se cerea autoritatilor locale sa transfere excedentul bugetar local catre banca centrala.

Grecilor le dispar banii din conturile bancare

[tp_product id=”205472641″ feed=”396″]

Pe langa pensii si salarii, guvernul grec mai este nevoit sa plateasca si imprumutul de la FMI, iar prin masura luata spera sa obtina in jur de doua miliarde de euro, suma necesara pentru ca Grecia sa nu intre in faliment. Situatia economica din Grecia este la pamant, intr-o criza prelungita iar speranta unei imbunatatiri a mediului economic este foarte scazuta.

Statul grec a ajuns sa confiste depozitele bancare a micilor datornici catre Fiscul grecesc fara sa mai astepte ca acestia sa-si plateasca singuri de bunavoie taxele si impozitele si/sau penalitatile. Printre cazurile de acest fel ajunse in presa este si cel al unui grec care avea o datorie de doar 200 de euro la stat.

Sursa:

[1] www.money.ro

Grecilor le dispar banii din conturile bancare

Grecilor le dispar banii din conturile bancare


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia