RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

OAMENI DE AFACERI DIN IASI – LA TARGUL TURISTIC DIN CERNAUTI

Print Friendly, PDF & Email

Dincolo de orice initiativa, tinutul nostru bucovinean are frumoase posibilitati de a-si dezvolta potenţialul turistic si, deci, de a-si spori incasarile in buget, deoarece dispune de reale posibilitati de recreare si intremare a sanatatii, de odihna ai vizitare. Si-apoi, daca inainte vreme asemenea targuri aveau loc in cadrul Iarmarocului de Sanpetru, in acest an organizatorii – Primaria Cernautiului si Departamentul Ecologie si Turism al Administratiei Regionale de Stat – au hotarat sa infaptuiasca, in ultima sambata a lunii aprilie, pe Piata Preasfanta Maria (fosta Piata Turceasca), un fel de repetitie a acestui eveniment traditional ce a ajuns la editia a 10-a.

OAMENI DE AFACERI DIN IASI – LA TARGUL TURISTIC DIN CERNAUTI

[tp_product id=”194129817″ feed=”396″]

De altfel, aceasta decizie a fost o reusita, la actuala editie a targului turistic participand  peste 50 de firme turistice din nordul Bucovinei, Iasi, Romania,  regiunile Lviv, Volyn. Ivano-Frankivsk, Ternopil.

   Iarmarocul a fost vizitat de Excelenta Sa, doamna Eleonora Moldovan, Consulul General al Romaniei la Cernauti, Jean de Lanua, primul secretar al Ambasadei Belgiei in Ucraina,   Anna Romanova, secretarul Comitetului Radei Supreme a Ucrainei in chestiunile familiei, politicii tineretului, sportului si turismului, Florin Barhalescu, presedintele Asociatiei de turism din Iasi, deputatii poporului Mykola Fedoruk si Maksim Burbak.

Ori, pe parcursul intregii zile oaspetii si locuitorii Cernautiului au avut posibilitatea sa ia cunostinta de propunerile operatorilor turistici, sa deschida pentru sine noi trasee turistice, sa-si procure articole ale mesterilor populari, marfuri de larg consum, produse alimentare, sa asculte cantece si melodii populare, interpretate de colective folclorice de amatori din tinut, sa guste din bucatele traditionale ale natiunilor conlocuitoare.

In fond, fiecare vizitator a gasit la iarmaroc ceea ce si-a dorit pentru sine, pentru familie, s-a odihnit, a obtinut o dispozitie de sarbatoare. Apropo, totalizand rezultatele targului, putem afirma ca stravechea urbe de pe Prut devine intr-adevar un adevarat centru turistic, fapt mentionat si in timpul intalnirii la „masa rotunda” in chestiunile dezvoltarii turismului ce a avut loc duminica si la care au participat reprezentantii domeniului respectiv din nordul Bucovinei si din Iasi, care au declarat despre extinderea colaborarii in aceasta directie.

Diana TOMA

Sursa:

[1] zorilebucovinei.com

OAMENI DE AFACERI DIN IASI – LA TARGUL TURISTIC DIN CERNAUTI

OAMENI DE AFACERI DIN IASI – LA TARGUL TURISTIC DIN CERNAUTI

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline