libris.ro

Bogdan Diaconu: ” Scrisoare deschisa catre angajatii ANAF: Ati ajuns ca securistii lui Ceausescu!”

Bogdan Diaconu: ” Scrisoare deschisa catre angajatii ANAF: Ati ajuns ca securistii lui Ceausescu!”

Fac un apel catre toti angajatii ANAF, indiferent de nivelul lor ierarhic, sa nu se mai poarte ca poterasii boierilor, luand cu japca tot ce intalnesc in cale de la cei mici si ocolindu-i pe cei mari din lasitate si din conformism. Sau ca perceptorii care luau vaca din curtea taranului, dar inchideau ochii la marii trisori ai natiunii.Sunteti toti fiii si fiicele acestui neam si aici va veti trai viata, vreti sa fiti voi cei care realizati visul de aur al tuturor invadatorilor ca in Romania sa nu mai ramana nimic romanesc, iar romanii sa fie iobagi intr-o tara aflata in proprietatea altora?

Bogdan Diaconu: ” Scrisoare deschisa catre angajatii ANAF: Ati ajuns ca securistii lui Ceausescu!”

Daca nu, de ce atacati tot ce a mai ramas din capitalul autohton, in timp ce nu atingeti nici macar cu privirea marii evazionisti care se intampla sa fie multinationalele? Ele au alte legi si alte reguli?

Ati ajuns ca securistii lui Ceausescu, infatuatii care il inchideau pe romanul obisnuit pentru ca isi taia vitelul crescut de el, isi aducea acasa porumbul muncit de el de pe camp sau isi lua doua vreascuri din padurea care fusese a lui, in timp ce nomenclatura invartea dolarii si resursele tarii. Ati vrut sa calcati pe urmele DNA si sa va umpleti de glorie, dar, in timp ce DNA ii inchide pe marii rechini, voi alergati cu coloana de masini dupa plevusca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Va incordati sa prindeti foile de la xerox, batranele cu urzici sau bacsisul de la chelneri, in timp ce sute de milioane de euro zboara in mod ilegal din Romania an de an, dar nu aveti ochi pentru ele. Strecurati tantarii de la tarabe si de la chioscuri, dar inghititi camilele sumelor uriase care reprezinta seva acestei tari, disparute pentru totdeauna in conturi offshore prin metode atat de simple ca le pricepe si un copil.

Numai voi nu vreti sa pricepeti ca va umpleti de ridicol atunci cand va scuzati ca nu puteti controla preturile umflate samavolnic de hypermarketuri, in timp ce amendati si desfiintati micile firme romanesti pentru ca au preturi mai mici decat la Kaufland, si citez din procesele voastre verbale, nu inventez.

Cine v-a invatat pe voi unde este cea mai mare evaziune fiscala in Romania? Mergeti pe strada si intrebati orice roman si va va spune sa cautati la banci si la multinationale. Va faceti ca nu vedeti cum isi comanda audituri si consultante fictive de milioane de euro ca sa isi scoata banii din tara, sau ce furturi imense raporteaza unele hypermarketuri ca sa nu plateasca impozite, de ai zice ca si-au abonat hoti cu tirul in fiecare zi. Sau, daca tot faceti comparatii de preturi la firmele romanesti si le penalizati daca dau mai ieftin decat multinaţionalele, verificati si pretul la care marile companii straine isi aduc mobila si isi platesc toate serviciile din strainătate ca sa vedeti daca nu bate la ochi si daca nu cumva, in felul acesta, va prostesc pe fata ca sa isi scoata profiturile imense din tara.

In loc sa fiti slujitorii acestui neam care va tine pe salarii platite din munca lui grea si din taxele imense, v-ati transformat in vanzatorii lui, uitand ca tot ceea ce distrugeti se va intoarce si impotriva voastra, a familiilor voastre si a urmasilor vostri. Copiii vostri in ce tară vor trai? In cele in care se duc banii nostri scosi cu noianul peste granita, sau tot in Romania a carei clasa de mijloc o distrugeti acum, atat cat a mai ramas? Credeti ca milionarii si miliardarii pe care ii feriti de controale va vor face loc langa ei in insulele exotice?

V-ati intrebat vreodata voi cui slujiti atunci cand tabarati peste micii intreprinzatori romani, dar intoarceti privirea in cealalta parte atunci cand vine vorba de marii evazionisti straini? Credeti cumva ca cei care astazi isi scot profiturile peste granita o sa va dea vreo recompensa pentru tradarea voastra? Sau ca o sa va plateasca ei pensiile? Nu, tot pe spatele amarastenilor pe care astazi ii alergati cu o falsa virtute o sa vreti sa traiti.

Numai ca ei se vor fi dus de mult… Aveti cunostinta ca exista multinationale in Romania care isi angajeaza oamenii pe firme offshore ca sa nu le platească niciun fel de asigurare si sa fenteze si statul, si salariatii? Pensia voastra, a celor care ii protejati pe acesti devalizatori, ar trebui sa fie echivalenta cu contributia lor la buget pe care voi nu o verificati, adica zero!

Treziti-va din falsa voastra rectitudine si atacati boala evaziunii fiscale acolo unde e deja in metastaza. Nu mai tratati gripa si raceala in timp ce bugetul este devalizat de cancerul marilor invarteli financiare. Nici macar nu ati mirosit inca marea evaziune… Aveti curajul, daca vreti sa fiti o institutie de seama a statului roman, sa luati taurul de coarne, nu sa prindeti muste. Altfel va veti acoperi pe mai departe de penibil. Chiar asa, voi cum va uitati in oglinda, in timp ce DNA ridica ministri, parlamentari si milionari in euro, iar voi alergati dupa mici si bere pe litoral?

Ce va spuneti voi, in sinea voastra, ca sunteti niste vajnici luptatori pentru dreptate? Vocea poporului spune ca sunteti niste erori, nu niste eroi, si sper sa nu va impacati cu asta si sa treceti la treburi serioase. Altfel veti ramane pentru totdeauna doar niste sinonime ale maimutarelii. Sa va fie rusine, slujbasi de la ANAF!
Dezmeticiti-va si treceti la controalele hotiei adevarate!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info