libris.ro

Panica printre basisti: „Lui Base’ i se pregateste ceva foarte, foarte urat!” Nota noastra: „Sa dea Domnul!”

Panica printre basisti: „Lui Base’ i se pregateste ceva foarte, foarte urat!” Nota noastra: „Sa dea Domnul!”

De obicei ma feresc de basisti ca dracul de tamaie. Insa din cand in cand, oricati talibani basisti as fi evitat tot mai apare cate unul ratacit care imi strica ziua. Acum sa nu fiu inteles gresit, pe „pontisti” ii detest la fel de mult dar asta nu ma face insa un apolitic; pur si simplu mi-am dat seama ca si unii si altii fac parte dintr-o mafie care de peste 25 de ani isi bate joc de soarta si de viitorul Romaniei.

Panica printre basisti: „Lui Base’ i se pregateste ceva foarte, foarte urat!” Nota noastra: „Sa dea Domnul!”

Sa revenim insa la basistul ratacit. Panica mare printre basisti – la un moment dat, dau cu ochii de un mesaj scris de un disperat, care isi spune , un mesaj scris cu litere capitale:

„ATENTIE MARE BASISTI !!!! LUI BASE I SE PREGATESTE CEVA FF URAT !!!!!!!!
Radu Adrian
AZI M-AM INTALNIT CU FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI…DE FAPT….SINGURUL PRESEDINTE ADEVARAT! DIN NEFERICIRE ACEST OM CARE A LUPTAT 10 ANI DE MANDAT PTR ROMANIA A AVUT FILAJ DE LA SRI…VIA COLDEA! NU MICA A FOST MIRAREA CAND…KA ORA 23.30..” PENSATUL” DE LA REALITATEA A DAT PE POST O ” INREGISTRARE”!!!! A MEA CU INTALNIREA DE AZI CU DL TRAIAN BASESCU DIN PARCUL HEFESTRAU. TITLLURILE VUIAU PE…BANDA,….UN ” DEPUDIAT” AK SRU I INTALBIRE DE TAINA CU T.B IN HERASTRAU! IDIOTI! REPUDIAT? DA! POATE CA, DIN CAUZA MEA AU FOST ARESTATI TOTI SEFII .MEI….PALTANEA DE LA PRAHOVA…,GRAL SOARE OVIDIU SEFUL INSPECTORATULUI PTR APARAREA CONSTITUTIEI..ETC. POATE DE AIA SUNT REPUDIAT PTR PENSAT! CULMEA. ..L-AM SUNAT PE PENSAT CAND AM OBAERVAT AAEMENEA BAZACINII…SI I-AN TRANAMIS SI MS..DAR, ! DEONTOLIGIA! LUI PROCESIONALA A LASAR DE DORIT! PROBABIL PTR CA IN MS II SPUNEAM SA SPUNA ADEVARUL SI CA..ATENTIE NATIUNE! CAMPANIA ELECTORALA A LUI IOHANIS A FOST SPONAORIZATA DE OMUL DE CASA A LUI N A S T A S E!…..DL ANASTASECU MIHAI DIN CAMPINA! SOC! DEDUCETI DE CE A AMUTIT PEBSATUL…DUPA CE 10 MIN A DAT IMAGINI I REGISTRATE CU MINE SI T. B DE LA INTALNIREA DE AZI DIN HERESTRAU! ..BOMBA E ALTA! T.B ESTE FILAT PRIN ORDINUL LUI CILDEA.,SI CA SA AIBA ACOPERIRE CICA APARRNTA LEGALA.,I FACE PRIN PROCUROAREA DE LA DNA CARE RECENT.LA CHEMAT.LA.INTWRIGATORIU PE OHANISIAN…VOR SA II INSCENEZE CEVA LUI T.B! ATENTIE BASISTI!”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dupa ce am citit aceasta regurgitare de litere capitale si pe alocuri cu accente de pur analfabetism, mi-am dat seama ca este vorba de „renegatul” de la SRI care a ajuns dadaca pentru golanii batrani de prin parcurile Bucurestiului. Si asa zici domle’? Ca i se pregateste ceva foarte … foarte urat? Ceva macar la fel urat pe cat ii moaca lui scofalcita dupa o noapte zdravana de betie? Defineste totusi ce intelegi dumneata prin „urat”; nu de alta, da’ sa avem si noi un reper pentru a putea face o comparatie.

I se pregateste cumva ceva la fel de urat pe cat a pregatit basinosul timp de zece ani pentru romani? La fel de urat pe cat au resimtit zeci de mii de familii de romani care si-au vazut viitorul distrus de aceasta zdreanta a „tranzitiei postdecembriste”?

La cat rau a facut acest gaozar imputit Romaniei nu mi-ar parea rau nici daca i se pregateste ceea ce se vede in fotografia din acest articol. Acest individ este imaginea vie a cancerului care a cuprins Romania de zece ani si care macina pana la temelie fundatiile statului roman modern: marlania, hotia, sarlatania, santajul, grosolonia, badarania si nesimtirea de cea mai inalta speta sunt „talentele” sale!

Aceasta creatura a iadului a trimis Romania inapoi cu cel putin 70 de ani inapoi in timp. Acum suntem la fel ca la mijlocul secolului trecut: fara industrie, fara agricultura si cu datorii pe care nu se stie daca vor reusi sa le plateasca nici macar zece generatii de aici incolo.

Ce reiese insa din mesajul  asa zisului basist disperat? In afara faptului ca individul este ori un impostor ori este un analfabet ajuns prin te miri ce mijloace oculte in SRI? Reiese ca Basinosul a corupt oameni de prin toate institutiile statului si reprezinta un pericol pentru securitatea nationala!

PS: Daca „Lui Base’ i se pregateste ceva foarte, foarte urat!”, atunci noi le tinem pumnii celor care fac „pregatirile”…

Panica printre basisti - Lui Basescu i se pregateste ceva foarte foarte rau! Sa dea Domnul sa fie asa!
Panica printre basisti – Lui Basescu i se pregateste ceva foarte foarte rau! Sa dea Domnul sa fie asa!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info