Ce spun semnatarii unei petitii prin care se cere desfiintarea UDMR?

Ce spun semnatarii unei petitii prin care se cere desfiintarea UDMR?

Fiindca dupa 1989 „anumiti” politicieni din Romania au hotarat, profitand si de confuzia primilor ani din asa zisa tranzitie politica si economica, ca romanii trebuie sa fie mai catolici decat Papa, ne-am trezit pe cap cu un proiect politic ciudat, o struto-camila naravasa, constituita de actualul UDMR, care nu-i nici partid politic dar nici organizatie nonguvernamentala, ci are un statut ilegal daca este sa ne luam dupa legislatia pe care Romania a avut-o si inca o mai are de peste doua decenii.

Ce spun semnatarii unei petitii prin care se cere desfiintarea UDMR?

[one_half][tp_product id=”194104225″ feed=”396″][/one_half]

Asadar, sub auspiciile unor conditii de instabilitate politica si economica, cei de la UDMR au devenit in Romania la fiecare alegeri sa reprezinte de fiecare data cei „treizeci de arginti” care inclina talerul balantei puterii (in special al majoritatii parlamentare de care depinde alegerea unui nou guvern), in schimbul adoptarii si implementarii unor masuri antiromanesti, de cele mai multe ori de-a dreptul sovine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Aceasta politica a micilor pasi, a torturii cu picatura chinezeasca, a devenit tot mai agresiva si mai indrazneata cu fiecare concesie sau compromis pe care l-au facut politicienii romani tradatori de neam si de tara. Astfel, este limpede ca etnicii romani isi doresc disparitia sau macar intrarea in legalitate a acestei formatiuni politice monstruoase.

PETITIE: Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

Iata cateva mesaje si comentarii pe care le au semnatarii petitiei de mai sus (ele pot fi gasite si pe pagina petitiei) prin care se cere desfiintarea UDMR:

#1 „Toate minoritatile sa respecte legile Romaniei pentru ca ei au nevoie de Romania nu Romania are nevoie de ei: de nu, se poate parasi in liniste! Sa se duca de unde au aparut sa-si ceara drepturi, nu in tara mea!”

#2 „Consider ca UDMR nu poate fi reprezentatul POPORULUI ROMAN in nicio institutie de STAT !”

#3 „Electoratul nu le-a dat votul de a face parte din acest guvern!Ne-am saturat de minciuna!”

#4 „Autoritatile locale si centrale sunt lase, nu fac ceea ce legea spune in mod explicit, expunand romanii din teritoriile unde maghiarii secui se manifesta, la atrocitati si la o teroare greu intalnita! Doresc ca aceasta „petitie” sa-si atinga scopul, deoarece insasi constitutia este terfelita prin acceptarea in continuare a acestei formatiuni iredentiste, UDMR!!!”

#5 „In ce tara europeana sau USA, o minoritate are partid? In nici una, minoritatile au doar reprezentanti! Asta cu tinutul secuiesc au promovat-o liderii maghiari nu oamenii simpli, care o duc si ei rau!”

#6 „Ce poate fi mai direct si clar? Körodi declara franc ca telul UDMR inca din 1992 a fost Autonomia TERITORIALA! Iszak Balasz declara ca cere impetuos guvernului Autonomia Teritoriala.Ungurul Iszak  , seful Extremistilor Unguri mai declara senin romanilor pe care- i desconsidera si-i crede foaaarte prosti, ca Autonomia TERITORIALA a Tinutului Secuiesc nu ameninta si afecteaza in nici un fel iNTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei…. Astia ne cred lobotomizati si amortiti, atita timp cit nu reactionam de nici un fel.Chiar si cind militia extremistilor maghiari ataca Jandarmeria Romana!!! ATAC Purtand SI STEAGUL UNGARIEI, nu numai steaguri secuiesti…”

#7 „In primul rand, UDMR nu este o formatiune politica, pentru ca nu poate exista o formatiune politica pe criterii etnice, in afara sferei politice. Nu cred ca ungurii, in majoritatea lor ar avea actiuni de genul celor intamplate la noi, in Romania, fara sa fie provocati si condusi de UDMR. Eu am avut si am pintre unguri multi prieteni si cunostinte, dar nu am avut niciodata divergente pe criterii etnice cu ei.”

#8 „Sunt provocari menite a destabiliza siguranta nationala……propun scoaterea udmr in afara legii si actiunea imediata a serviciilor responsabile cu siguranta statului in zonele cu MINORITARI unguri….”

#9 „Romania este a fost si va fi numai a Romanilor asta inseamna si asa zisul tinut secuiesc.Este foarte periculos ce fac elementele extremiste din Ungaria si din tinutul secuiesc,guvernul roman trebuie sa raspunda acestor provocari la ruperea Romaniei .Daca nu vor raspunde poporul Roman ve raspunde.”

Petitia are pana la acest moment stranse 3865 de semnaturi si 539 de comentarii! Puteti citi toate comentariile pe pagina petitiei.  Semnati si dumneavoastra petitia sau macar spuneti-va parerea in legatura cu aceasta initiativa.

PETITIE: Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

Lipsa de solidaritate a romanilor face ca ungurii sa ne rada in nas pentru ca nu suntem in stare nici macar sa adunam un numar destul de mare de semnaturi pentru o simpla petitie, indiferent de eficienta sau ineficienta sa finala. Iata cum rad ungurii de lipsa noastra de unitate a romanilor:

„Apropo petitia la care te referi: vad ca este pornita in martie 2014 si a strans aproape de 4000 de semnaturi fara nici un rezultat, pt ca nu are la baza nimic concret. Petitia UDMR-ului pt reschimbarea numelui spitalului din Covasna, a strans in nici 10 zile, 30.000 de semnaturi, avand sprijinul prefectului de Covasna, consiliului medicilor din spital, a sindicatului etc. Si rezultatul a fost cel pe care il stii.”

Pentru interesul romanilor din Harghita si Covasna ar fi trebuit sa existe in replica o petitie semnata de cel putin cateva sute de mii de romani! Hai sa ne trezim romani, caci am dormit destul!

Lipsa de solidaritate a romanilor face ca ungurii sa ne rada in nas pentru ca nu suntem in stare nici macar sa adunam un numar destul de mare de semnaturi pentru o simpla petitie, indiferent de eficienta sau ineficienta sa finala:
Lipsa de solidaritate a romanilor face ca ungurii sa ne rada in nas pentru ca nu suntem in stare nici macar sa adunam un numar destul de mare de semnaturi pentru o simpla petitie, indiferent de eficienta sau ineficienta sa finala
Ce spun semnatarii unei petitii prin care se cere desfiintarea UDMR?
Ce spun semnatarii unei petitii prin care se cere desfiintarea UDMR?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info