RSS

Dan Andronic: "Sabin Borcan, pe …

Un nou scandal neașt…

Marius Ghilezan: "Opoziţia ar fi…

"La fel ca în timpul…

Cine și ce sunt progresiștii?

Bolșevicii de ieri ș…

Alt sclav globalist! Sorin Grind…

Chiar în ziua în car…

EVZ: "Ne așteptăm ca Revista „22…

Pregătit de bolșevic…

Dan Andronic: "Raluca Prună, din…

Jurnalistul Dan Andr…

Angel Popescu: "Pentru curajul s…

De Ziua Națională a …

Subprefectul de Cluj se ține de …

Pentru un maghiar cu…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fabula cu regina Beatrix a Olandei si nea Nicu al nostru

Print Friendly, PDF & Email

Primesc de la un prieten din Germania, care tine un mic resturant pe la izvoarele Dunarii, urmatoarea relatare, cu valoare de fabula, pentru mine. Adica este purtatoare de invatatura morala. Eu o directionez catre romanii care il injura pe Ceausescu in continuare, cu acelasi nesat ca in decembrie 1989. Iata fabula primita de la VLAHOS.

Fabula cu regina Beatrix a Olandei si nea Nicu al nostru

 

“La mine la carciuma am un portret al lui Ceausescu pe perete si nu de putine ori am fost intrebat de catre clientii germani „ce cauta criminalul asta aici”.
Ca sa scap de chinul de a explica fiecarui tampit cine a fost de fapt Ceausescu, am fotocopiat o pagina din manualul scolar de „educatie civica” unde este prezentata cea mai importanta decoratie germana, numita „Bundesverdienstkreuz” si am pus-o in rama alaturi de Ceaushescu.

Acolo sunt aratate explicit cele 7 categorii – dupa importantza – ale acestei decoratzii, precum si exemplele edificatoare; de pilda, la cea de a  doua  mai importanta clasificare in ierarhie, anume „Großkreuz besondere Ausführung” gasim nume precum Adenauer, Helmut Kohl, Jehudi Menuhin, Ronald Reagan etc.
Iar la „sublima categorie”,  „Sonderstufe Großkreuz”, adica „clasa speciala a marii cruci” figureaza pana-n prezent doar doua nume: cel al fostei regine a Olandei Beatrix si cel al lui Nicolae Ceausescu!
De atunci am o alta problema; multi turisti ma intreba daca au voie sa fotografieze aceste doua exponate… “

Nota redactiei: Ii sugeram bravului nostru coleg sa puna alaturi de Ceausescu si tabloul reginei Beatrix.

Sursa:

[1] ioncoja.ro

[2] Foto: nicolae-ceausescu.yolasite.com

Fabula cu regina Beatrix a Olandei si nea Nicu al nostru

Fabula cu regina Beatrix a Olandei si nea Nicu al nostru

Fabula cu regina Beatrix a Olandei si nea Nicu al nostru

Fabula cu regina Beatrix a Olandei si nea Nicu al nostru

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline