RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Trecerea din Romania in R. Moldova doar cu bulentinul, discutata la nivel consular intre cele doua state romanesti

Print Friendly, PDF & Email

Intrarea în Republica Moldova cu buletinul pentru cetățenii Uniunii Europene a fost discutată la nivel consular ieri la Chișinău, în timpul unei întâlniri la nivel de şefi de servicii consulare din cadrul Ministerelor Afacerilor Externe ai României și Republicii Moldova, anunță Timpul.In cursul lunii martie 2015, sute de persoane au format un lanț uman in jurul Ministerului Afacerilor Externe de la Ambasada Republicii Moldova la Bucuretti, in semn de protest fata de mentinerea inutila a pasapoartelor pentru intrarea in Republca Moldova.

Trecerea din Romania in R. Moldova doar cu bulentinul, discutata la nivel consular intre cele doua state romanesti

[tp_product id=”205286285″ feed=”3562″]

Membrii Actiunii 2012 afirma faptul ca au depus o petitie  la Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti pentru a scapa de necesitatea pasapoartelor, iar Tinerii Moldovei au depus o petitie identica la MAE de la Chisinau.

Consulul Eugen Rusu, de la Ambasada Republicii Moldova la București, a explicat reporterilor atunci că autoritățile abilitate din Republica Moldova vor examina petiția.

Fără pașaport în Basarabia!, sursa foto: actiunea2012.ro

Fără pașaport în Basarabia!, sursa foto: actiunea2012.ro

Sursa:

[1] infoprut.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline