RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

LA CERNAUTI A FOST INAUGURAT „CENTRUL DE STUDII ROMANESTI”

Print Friendly, PDF & Email

Pe data de 7 mai, la Universitatea Nationala „Iu. Fedkovyci” din Cernauti, s-a desfasurat Conferinta Internationala „Tendinte actuale in colaborarea regionala ucraineano-romano-moldava”, organizata de Ministerul Educatie si Invatamant al Ucrainei, Universitatea Cernauteana, Facultatea de Istorie, Stiinte Politice si Relatii Internationale, Catedra de Relatii Internationale, Consulatul General al Romaniei la Cernauti, Institutul pentru Democratie si Dezvoltare.

LA CERNAUTI A FOST INAUGURAT „CENTRUL DE STUDII ROMANESTI”

[tp_product id=”194118142″ feed=”396″]

In Sala Rosie a Universitatii Cernautene si la Facultatea de Istorie, Politologie si Relaţii Internationale, unde au decurs lucrarile conferintei, cuvinte de salut au adresat organizatorilor si participantilor Stepan Melnyciuk, rectorul Universitatii, Mihail Gainiceru, presedintele Consiliului Regional, Eleonora Moldovan, Consulul General al Romaniei la Cernauti,Ruslan Senciuk, adjunct al sefului ARS Cernauti,Iaroslav Kusnyrik,secretarul Consiliului Orasenesc Cernauti, Serhii Osadciuk, Consulul Onorific al Austriei in Cernauti,  senatorul Viorel Badea, Mircea Diaconu, prorectorul Universităţii „Stefan cel Mare” din Suceava etc.

Comunicări în plen au făcut Grigore Timiş, deputat al poporului din Ucraina, Igor Chiosa, Republica Moldova, Iaroslav Zorij, Cernăuţi.

Diana TOMA

Fotografii: “Zorile Bucovinei”

Cititi intreg articolul pe www.zorilebucovinei.com

LA CERNAUTI A FOST INAUGURAT „CENTRUL DE STUDII ROMANESTI”, foto: zorilebucovinei.com

LA CERNAUTI A FOST INAUGURAT „CENTRUL DE STUDII ROMANESTI”, foto: zorilebucovinei.com


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline