libris.ro

Reprezentantii Noii Drepte: „Solidari cu profesorul de religie Dorel Chirita de la C.N. ”Nicolae Titulescu” din Brasov!”

Reprezentantii Noii Drepte: „Solidari cu profesorul de religie Dorel Chirita de la C.N. ”Nicolae Titulescu” din Brasov!”

Membrii Asociatiei Noua Dreapta isi manifesta solidaritatea fata de profesorul de religie Dorel Chirita de la C.N. ”Nicolae Titulescu” din Brasov prin intermediul unui comunicat de presa:

Asociatia Noua Dreapta isi exprima solidaritatea fata de profesorul de religie Dorel Chirita de la Colegiul National ”Nicolae Titulescu” din Brasov, linsat mediatic pentru ca a distribuit o brosura care prezinta punctul de vedere crestin asupra deviatiei/aberatiei sexuale numite homosexualitate si a riscurilor asumate de cei care aleg sa practice aceste perversiuni scabroase.

Reprezentantii Noii Drepte: „Solidari cu profesorul de religie Dorel Chirita de la C.N. ”Nicolae Titulescu” din Brasov!”


[tp_product id=”194114597″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Constatam si cu aceasta ocazie cum reactiile unor persoane publice sunt de-a dreptul ridicole de parca homosexualitatea ar fi vreo ocupatie onorabila si nu o perversiune execrabila, si observam inca o data cum aceasta asa-zisa ”comunitate gay” este sustinuta din spate (cel mai probabil) de multi politicieni romani care in campania electorala sunt ”mandri ca sunt romani” si fac turul manastirilor iar cand devin demnitari, voteaza dupa cum le dicteaza.. lobby-ul homosexual! Doua exemple concrete:

– 22 de europarlamentari trimisi de majoritatea crestina in Parlamentul European sa ne reprezinte interesele si valorile (9 de la PSD, 5 de la PNL, 3 independenti, 2 de la UNPR, 2 de la PC si unul de la PMP) au votat in bloc ”Raportul Panzeri”, un raport anti-crestin care incurajeaza statele membre sa recunoasca ”casatoriile” si ”uniunile” dintre homosexuali ca un drept al omului.

– 7 deputati din Comisia pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor au avizat favorabil in data de 21 aprilie proiectul de lege al deputatului Remus Cernea, privind parteneriatul civil intre doua persoane.. indiferent de sex! Daca deputatii vor vota acest proiect de lege, homosexualii aflati in astfel de ”parteneriate civile” vor avea practic aceleasi drepturi in fata legii ca si o familie normala.

Si vazand cum asociatiile pederastilor si ateilor (aceleasi care au incercat fara succes sa scoata icoanele din scoli iar de curand.. chiar si religia!) l-au linsat mediatic pe profesorul de religie Dorel Chirita, constatam ura si intoleranta acestor ”minoritari” fata de majoritatea crestina din Romania.

Si le aducem aminte ca democratia inseamna VOINTA MAJORITATII si nu dictatura minoritatii, intrebandu-ne retoric daca miile de tineri care s-au jertfit in Decembrie 89 au facut-o pentru a inlocui comunismul cu alta forma de dictatura, cea a minoritatilor.

In acest context, Noua Dreapta invita bucurestenii la a X-a editie a ”Marsului pentru Normalitate”, pentru a da voce majoritatii tacute si pentru a demasca actiunile lobby-ului homosexual conjugate cu actiunile anti-nationale si anti-crestine ale clasei politice romanesti.

Data: sambata 23 mai, ora 12:00

Locul adunarii: Piata Victoriei

Manifestarea este autorizata de Primaria Capitalei si se va desfasura pe traseul Piata Victoriei – Calea Victoriei – Patriarhia Romana

 

Biroul de Presa al Noii Drepte”

INITIATIVA GENERAL RADU THEODORU: MONUMENTUL EROILOR DE LA COTUL DONULUI – TROITA DE LEMN LA MANASTIREA COMANA, foto: cotuldonului.wordpress.com
INITIATIVA GENERAL RADU THEODORU: MONUMENTUL EROILOR DE LA COTUL DONULUI – TROITA DE LEMN LA MANASTIREA COMANA, foto: cotuldonului.wordpress.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info