RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Copii din Valea Timocului, pentru prima oara in Romania

Print Friendly, PDF & Email

Doi oameni cu suflete mari, Živa Lazić și Živa Momirović, impreuna cu „Asociația de Cultură, Tradiție și Religie de pe Valea Moravei” din Isakovo  și cu „Asociația Părinților care vor copii lor să învețe limba română” au organizat o excursie de trei zile la Craiova în perioada 8-10 mai pentru copiii care învață limba română în Valea Timocului.

Copii din Valea Timocului, pentru prima oara in Romania

Au participat copii si profesori de la școala gimnazială „Ivo Lole Ribar” și liceul din Veliko Gradište, de la liceul din Kučevo, de la Golubac (însoțiți de profesorul Trajan Doban și Saša Jovanović, reprezentantul Asociației Românilor de pe Valea Pecului), din Kladovo și Podvrška (însoțiți de profesoara Diana Šolkotović), din Zaječar (însoțiți de profesoara Una Vasiljević).

Cititi mai multe amanunte pe infoprut.ro

Copii din Valea Timocului, pentru prima oara in Romania, foto: infoprut.ro

Copii din Valea Timocului, pentru prima oara in Romania, foto: infoprut.ro

 

[tp_product id=”194126300″ feed=”396″]

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline