libris.ro

Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii … pentru supravietuire!

Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii … pentru supravietuire!

De ceva vreme au aparut in mediul online romanesc doua publicatii, care sub falsa aparenta a promovarii unei bune convietuiri intre romani si maghiari, fac aceeasi obisnuita propaganda maghiara, a carui unic scop este lobby-ul pentru autonomie, federalizare si dezmembrarea Romaniei, numai ca prefera sa o faca parsiv, sub masca unor falsi „samariteni”. Este vorba de Corbii Albi si MaghiaRomania.Cand cineva nu este de acord cu opiniile lor, apare brusc la iveala si adevaratul lor caracter care este mai degraba specific unor sovini intoleranti, nicidecum unor asa zisi mesageri ai unei bune convietuiri interetnice, cum le place lor sa fie perceputi de catre opinia publica.

Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii … pentru supravietuire!

Fiindca mediul considerat de ei cel mai potrivit pentru a-si promova propaganda veninoasa o reprezinta retelele de socializare, toti cei care nu impartasesc viziunile propagandistilor maghiari si nu accepta sa poarte „ochelari de cal” sunt cenzurati sau expulzati/blocati, pentru a nu putea sa-si exprime si alte opinii diferite de doctrina iredentista maghiara.

Insa nu despre rabufnirile cu accente iredentiste ale celor de la Corbii Albi si MaghiaRomania vrem sa vorbim ci despre un cu totul alt subiect. Cei de la Corbii Albi, ne-au atras atentia recent cu o postare deosebit de interesanta. Se pare ca in randul maghiarilor din Romania este o reala preocupare pentru faptul ca numarul etnicilor maghiari a scazut destul de mult in ultimul timp si sunt ingrijorati in acelasi timp de cresterea numarului romilor care fac foarte multi copii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Iata si postarea celor de la Corbii Albi, legata de acest subiect:

 Nimeni nu opreste maghiarii, sa aiba copii. Vin romanii si bat la geam, ca sa deranjeze cuplurile sa nu se iubeasca? Pe dracu. Ungurii dispar ca nu fac copii, e mai placut sa cumperi masini negre si sa mergi vara pe insule cu crocodili decat sa stai cu copilul la rand la vaccin. Romii fac copii – bravo lor. Romii iubesc viata, romii isi traiesc viata lor, si nu concep viata ca si o ACTIVITATE COMPENSATORIE. Baietii romi isi iubesc fetele, fac copii, si nu se chinuie sa inteleaga, de ce (n.r. sa) trimita Franta un ambasador homosexual la Vatican, ca e bine asa sau nedemocratic, sau democratic si tolerant. Oameni buni. Viata are legile sale. In lupta pentru supravietuire castiga ala care supravietuieste. Ungurii nu fac copii – e dreptul lor. Da sa nu planga atunci, ca se golesc gradinitele, scolile, satele, comunele. Viata ca atare, in dimensiunile sale biologice nu are legatura cu democratia, cu peneuropenismul si alte inevntii umane. Viata inseamna copii multi, viata inseamna bucurie, culoare, sex si iubire. Romii stiu sa se bucure…”, au postat cei de la Corbii Albi pe Facebook

 

Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii ... pentru supravietuire!
Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii … pentru supravietuire!

 

[tp_product id=”194129602″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info