Ambasada SUA incearca sa impuna in stil bolsevic propaganda comisiei Wiesel

In perioada terorii bolsevice din Romania, comisarii ideologici sovietici impuneau cu forta o anumita ideologie si anumite “pareri” despre cum ar trebui modelata si rescrisa istoria romanilor. Astazi, ambasada USA are o reactie similara, incercand sa impuna prin acelasi stil bolsevic propaganda comisiei Wiesel, o comisie ce poarte numele unui individ reclamat chiar de un membru al propriei comunitati ca nu ar fi nimic altceva decat un impostor. De cand un impostor este cel care detine adevarul absolut despre ceea ce s-a intamplat la mijlocul secolului trecut in Romania?

Ambasada SUA incearca sa impuna in stil bolsevic propaganda comisiei Wiesel

Iata ce declara Dean Thompson pe pagina de Facebook a ambasadei SUA la Bucuresti:

“Datorita eforturilor Comisiei Wiesel, cunoastem acum rolul pe care l-a avut regimul maresalului Ion Antonescu in uciderea a peste 250.000 de evrei romani si ucraineni si a peste 11.000 de romi. Importanta acestor eforturi nu poate fi exprimata indeajuns. Desi Holocaustul s-a incheiat, mostenirea sa de teroare si brutalitate continua sa existe, fiind o lectie pentru generatiile urmatoare”, – a spus Dean Thompson.

ambasada-sua-gafa-diplomati
Ambasada SUA incearca sa impuna in stil bolsevic propaganda comisiei Wiesel

Cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost una dintre cele mai mari tragedii ale secolului trecut dar victime au existat in randul tuturor tarilor participante, atat in randurile celor agresate cat si in randul cat si in randul celor agresoare. Pentru noi, atat Germania nazista cat si URSS au fost tari agresoare, vinovate de genociduri teribile si moartea a milioane de oameni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Romania se numara printre tarile cu cele mai multe pierderi de vieti omenesti din cel de-al Doilea Razboi Mondial. De holocaustul impotriva romanilor nu vrea aproape nimeni sa vorbeasca! Se vorbeste cel mai mult de evrei, de polonezi, de greci, dar de romani n-am vazut sa se vorbeasca decat, din pacate, foarte… foarte putin!

Cititi si: Asa a inceput holocaustul impotriva poporului roman

Iata un comentariu de pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucuresti, venit ca raspuns la postarea lui Dean Thomson:

Aici si strict pe acest punct ne despartim. Iubesc America si valorile ei, dar Comisia Wiesel nu este un reper moral si de corectitudine stiintifica pentru a putea trage concluzii referitoare la istoria Romaniei. Maresalul Antonescu a fost un patriot care a facut si greseli, dar de aici si pana la concluziile Comisiei Wiesel sunt distante cosmice. In plus de asta, adevarul istoric nu se impunea de catre comisii decat in URSS. In Romania istoricii nu si-au incheiat dezbaterile pe domeniu. Romania are incredere in USA. Suntem aliatii vostri sinceri in zona sud-est europeana. Nu ne impuneti, in stil bolsevic, minciunile Wiesel ca nu ne place. Daca ne sunteti aliati sinceri respectati-ne. Va rugam.”, a comentat Miron Stelian Daniel

Asa a inceput holocaustul impotriva poporului roman
Asa a inceput holocaustul impotriva poporului roman

 

[tp_product id=”194125109″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

În 1919 românii au cucerit jumătate din Ungaria. Ungurii daca erau în situația noastră nu s-ar fi retras nici dacă le dădeai foc la mustăți!

mar mai 26 , 2015
In luna martie a anului 1919 Ungaria cadea sub dominatia regimului autoritar a comunistilor condusi de catre Béla Kun. Comunistii lui Béla Kun au atacat noile tari vecine abia formate: Cehoslovacia si Romania. In speranta de a ocupa Transilvania si o buna parte din Slovacia, fortele ungare au incercat un atac in […]
In 1919 romanii au cucerit jumatate din Ungaria. Ungurii daca erau in situatia noastra nu s-ar fi retras nici daca le dadeai foc la mustati!

Poate vă place și:

libris.ro