RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Laurian Stănchescu: EVENIMENT ISTORIC!

Print Friendly, PDF & Email

Astazi se deschide in Bucuresti “CASA PATRIOTULUI ROMAN.” La ora 17,00, sediul din Clubul “BOEMA 33,” Bulevardul Dacia nr 18, in sensul de mers catre Gara de Nord, pe partea stanga la 50 de metri de sensul giratoriu din Piata Romana, isi deschide portile pentru patriotii romani. Initiatorul este domnul colonel Viorel Gligor, presedintele “Partidului National Pentru Patrie,” avand alaturi elita militara romaneasca si pe cea din societatea civila.

Laurian Stanchescu: EVENIMENT ISTORIC!

 

Actiunea se defineste ca un “Proiect de Tara” in jurul Tricolorul, cheama pe toti patriotii romani intru salvarea identitatii noastre istorice si spirituale.

Va asteptam sa infiintam marea familie romaneasca, unita si invingatoare!

PENTRU PATRIE!

Autor: Laurian Stanchescu

Sursa: magazincritic.ro

Noua grupare politica “Partidul (Miscarea) National (a) Pentru Patrie” are sediu ultracentral, foto: magazincritic.ro

Noua grupare politica “Partidul (Miscarea) National (a) Pentru Patrie” are sediu ultracentral, foto: magazincritic.ro

[tp_product id=”205285607″ feed=”3562″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline