libris.ro

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC

Comisia de Etica a UNATC a decis desfacerea contractului de munca a profesorului Andrei Rus, motivandu-si decizia prin faptul ca Andrei Rus s-ar fi facut vinovat de declaratii care afecteaza imaginea scolii, facand inclusiv  si propaganda homosexuala. Astfel, s-a iscat un schimb de replici destul de acide intre Florin Zamfirescu si Andrei Rus cu privire la propaganda homosexuala facuta in UNATC.

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC

Nota noastra: Pai sa stam putin si sa ne gandim bine; un profesor al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica isi folosea influenta si functia pentru a raspandi propaganda si a da sfaturi de natura sexuala? Nu cumva ca a uitat care este rolul sau cu adevarat in acea institutie? In afara institutiei putea fi orice „minoritate” sexuala sau asexuala ar fi dorit el, dar in incinta unitatii de invatamant absolut toti sunt nevoiti, atat profesorii si studentii, cat si alti angajati ai acestei institutii, sa respecte un regulament de ordine interioara si niste norme etice si morale impuse de catre cei care conduc institutia.

Iata si replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Dragul meu prieten de pe Facebook, Andrei Rus

Citesc postarea ta si nu-mi vine sa cred! Vasăzică despre orientare sexuală este vorba? Eu discutam despre ce discuta orice profesor universitar, adică problemele reale ale Facultății de film – meditații, admitere, acte întocmite superficial, cheltuieli ilegale, posibile furturi, deontologie profesională si in general tot ce poate deregla bunul mers al învățământului artistic, iar tu vorbeai de fapt despre libertatea de a face sex cu orice partener dorești?

După cum arați, bine făcut si inteligent, admis fără nici o problema la UNATC, nu mi-am închipuit sa ai asemenea complexe!

Vezi tu, noi din generațiile mai vechi, ne-am rezolvat asemenea probleme fără mare tam-tam. Din generația mea, cam 10% aveau asemenea orientare. Toți ceilalți știau, dar asta nu ne-a împiedicat sa lucram împreuna. Fac parte dintr-o generație de vârf, care a trăit intr-o vreme plină de interdicții, dar si atunci s-a putut evolua pe baza calităților artistice. Dar acum?

Andrei, poti sa fii cum vrei si cum simți ca te-a făcut natura, dar nu cred ca poti sa trăiești doar intr-o Rezervație. Tu ce faci, lupți ca sa-i convingi pe toți sa fie ca tine? Dacă părinții tai erau de părerea ta?

Nu-mi permit sa dau nume, abia asta ar fi discriminare, dar in orice timp si-n orice loc au existat si vor exista homosexuali. In același timp exista si heterosexuali. Mare e grădina domnului si cred ca avem loc cu toții in ea!

Deci tu ce dorești de fapt? Avem la admitere locuri pentru rromi, dorești sa se anunțe si locuri pentru homosexuali? Nu cred ca va fi o problema, dar… te-ai fi înscris pe acel loc?

Fiți homosexuali fără Rușine, spui tu. Sesizez ca de fapt te revolți contra „rușinii”. Dacă îți e Rușine e problema ta, nu a noastră. Tipi când nimeni nu te lovește! Ești in stare sa arunci gunoi pe o breasla care te-a primit in sânul ei, vrei sa-i transformi pe toți după chipul si asemănarea ta? Dacă de fapt îți este rusine, lupta cu rușinea ta, vezi de unde vine si depășește-o!

Dacă vrei si dacă poti poarta o eticheta ca sa fie clar pentru toți ce ești tu. Unii își pun Etichete pe mașina. Fii cum simți, dar apuca-te totuși de ceeace fac si colegii tai – caută o cale noua in arta, fii revoltat contra a ceeace este șablonat si prăfuit, altfel nu inteleg ce le predai studenților din UNATC. Fiindca dacă le predai ce clamezi, ne putem trezi cu părinții lor la poarta școlii si atunci sa te ții!!!

Iar nopțile tale, așa rușinos cum ești, crede-ma, nu interesează pe nimeni!

PS cu regret te anunț ca termenul homofob nici nu exista in dictionar. In schimb exista cuvinte ca perversiune, corupere, etc., care descriu lucruri interzise unui cadru didactic…„,  autor: Florin Zamfirescu

S-a ajuns astfel ca actorul Florin Zamfirescu sa fie boicotat si sa i sa ceara demisia din functia de profesor al UNATC! Liberalismul fara granite impus cu de-a sila de tavalugul globalismului fara scrupule, ii „excomunica” din societate pe toti cei care se opun dictaturii „corectitudinii politice”.

Societatea este judecata dupa toleranta pe care o acorda etalonului numit homosexualitate si nimic sfant sau sacru nu mai este crutat in nevoia de a impune cu de-a sila acest etalon ca un standard. Toti cei care opun rezistenta la impamantenirea acestui etalon sunt excomunicati social, marginalizati si catalogati ca fiind habotnici sau inapoiati.

Sursa: Glasul.info

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC, foto: facebook.com/florin.zamfirescu.37
Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC, foto: facebook.com/florin.zamfirescu.37

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info