RSS

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC

Print Friendly, PDF & Email

Comisia de Etica a UNATC a decis desfacerea contractului de munca a profesorului Andrei Rus, motivandu-si decizia prin faptul ca Andrei Rus s-ar fi facut vinovat de declaratii care afecteaza imaginea scolii, facand inclusiv  si propaganda homosexuala. Astfel, s-a iscat un schimb de replici destul de acide intre Florin Zamfirescu si Andrei Rus cu privire la propaganda homosexuala facuta in UNATC.

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC

Nota noastra: Pai sa stam putin si sa ne gandim bine; un profesor al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica isi folosea influenta si functia pentru a raspandi propaganda si a da sfaturi de natura sexuala? Nu cumva ca a uitat care este rolul sau cu adevarat in acea institutie? In afara institutiei putea fi orice “minoritate” sexuala sau asexuala ar fi dorit el, dar in incinta unitatii de invatamant absolut toti sunt nevoiti, atat profesorii si studentii, cat si alti angajati ai acestei institutii, sa respecte un regulament de ordine interioara si niste norme etice si morale impuse de catre cei care conduc institutia.

Iata si replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC:

“Dragul meu prieten de pe Facebook, Andrei Rus

Citesc postarea ta si nu-mi vine sa cred! Vasăzică despre orientare sexuală este vorba? Eu discutam despre ce discuta orice profesor universitar, adică problemele reale ale Facultății de film – meditații, admitere, acte întocmite superficial, cheltuieli ilegale, posibile furturi, deontologie profesională si in general tot ce poate deregla bunul mers al învățământului artistic, iar tu vorbeai de fapt despre libertatea de a face sex cu orice partener dorești?

După cum arați, bine făcut si inteligent, admis fără nici o problema la UNATC, nu mi-am închipuit sa ai asemenea complexe!

Vezi tu, noi din generațiile mai vechi, ne-am rezolvat asemenea probleme fără mare tam-tam. Din generația mea, cam 10% aveau asemenea orientare. Toți ceilalți știau, dar asta nu ne-a împiedicat sa lucram împreuna. Fac parte dintr-o generație de vârf, care a trăit intr-o vreme plină de interdicții, dar si atunci s-a putut evolua pe baza calităților artistice. Dar acum?

Andrei, poti sa fii cum vrei si cum simți ca te-a făcut natura, dar nu cred ca poti sa trăiești doar intr-o Rezervație. Tu ce faci, lupți ca sa-i convingi pe toți sa fie ca tine? Dacă părinții tai erau de părerea ta?

Nu-mi permit sa dau nume, abia asta ar fi discriminare, dar in orice timp si-n orice loc au existat si vor exista homosexuali. In același timp exista si heterosexuali. Mare e grădina domnului si cred ca avem loc cu toții in ea!

Deci tu ce dorești de fapt? Avem la admitere locuri pentru rromi, dorești sa se anunțe si locuri pentru homosexuali? Nu cred ca va fi o problema, dar… te-ai fi înscris pe acel loc?

Fiți homosexuali fără Rușine, spui tu. Sesizez ca de fapt te revolți contra “rușinii”. Dacă îți e Rușine e problema ta, nu a noastră. Tipi când nimeni nu te lovește! Ești in stare sa arunci gunoi pe o breasla care te-a primit in sânul ei, vrei sa-i transformi pe toți după chipul si asemănarea ta? Dacă de fapt îți este rusine, lupta cu rușinea ta, vezi de unde vine si depășește-o!

Dacă vrei si dacă poti poarta o eticheta ca sa fie clar pentru toți ce ești tu. Unii își pun Etichete pe mașina. Fii cum simți, dar apuca-te totuși de ceeace fac si colegii tai – caută o cale noua in arta, fii revoltat contra a ceeace este șablonat si prăfuit, altfel nu inteleg ce le predai studenților din UNATC. Fiindca dacă le predai ce clamezi, ne putem trezi cu părinții lor la poarta școlii si atunci sa te ții!!!

Iar nopțile tale, așa rușinos cum ești, crede-ma, nu interesează pe nimeni!

PS cu regret te anunț ca termenul homofob nici nu exista in dictionar. In schimb exista cuvinte ca perversiune, corupere, etc., care descriu lucruri interzise unui cadru didactic…“,  autor: Florin Zamfirescu

S-a ajuns astfel ca actorul Florin Zamfirescu sa fie boicotat si sa i sa ceara demisia din functia de profesor al UNATC! Liberalismul fara granite impus cu de-a sila de tavalugul globalismului fara scrupule, ii “excomunica” din societate pe toti cei care se opun dictaturii “corectitudinii politice”.

Societatea este judecata dupa toleranta pe care o acorda etalonului numit homosexualitate si nimic sfant sau sacru nu mai este crutat in nevoia de a impune cu de-a sila acest etalon ca un standard. Toti cei care opun rezistenta la impamantenirea acestui etalon sunt excomunicati social, marginalizati si catalogati ca fiind habotnici sau inapoiati.

Sursa: Glasul.info

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC, foto: facebook.com/florin.zamfirescu.37

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC, foto: facebook.com/florin.zamfirescu.37

 

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info