RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Inca un patriot roman cenzurat: Mihai Tirnoveanu

Print Friendly, PDF & Email

Mesaj din partea lui Mihai Tirnoveanu: “Va salut, dragi prieteni! Astazi contul meu de facebook a fost suspendat, fara nicio explicatie, in toiul campaniei „Români pentru Români”, care isi propune premierea unor elevi români din Harghita si Covasna cu steaguri tricolore, cu scrieri ale lui Mihai Eminescu si cu carti de rugaciuni ortodoxe. Se pare ca aceasta actiune, dezvaluirea culiselor atacurilor concentrate asupra Bisericii Ortodoxe Române din textele de ieri si nu numai, precum si alte luari de pozitie, au suparat rau pe cineva de la „Marele Anonim”… poate nu intamplator, acum trei zile, a “disparut” de pe facebook si familia Waniek, Dan si Georgiana, care si-au exprimat sprijinul pentru Actiune inca din prima clipa.

Inca un patriot roman cenzurat: Mihai Tirnoveanu

 

Sper sa nu li se intample acelasi lucru si altor prieteni care m-au sustinut. Sa nu fiu gresit inteles, nu ma plang de nimic, nu contul meu conteaza, ci faptul ca deocamdata nu pot continua la capacitate maxima campania pentru elevii români din Harghita si Covasna, asta si datorita faptului ca din cei 2200 de prieteni ai mei de pe fb numai aproximativ o suta sunt comuni cu ai sotiei.

Dar tinem steagul sus in continuare, astazi am primit de la Targu-Mures prin griija doamnei Mariana Cristescu, a parintelui protopop Gheorghe Sincan, a librariei Mihai Eminescu si a Vetrei Romanesti un numar important de carti, precum si drapele tricolore, iar un grup de elevi de la Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil” din Brasov, coordonati de doamna profesoara Daniela Patrunjel, si-au anuntat sprijinul pentru actiunea noastra.

Sunt din ce in ce mai multi oameni reali care sprijina actiunea noastra. Dumnezeu nu ne lasa, lupta continua. Ducem mesajul nostru românesc si creştinesc mai departe. Pentru România! Doamne, ajuta!”

Sursa: Mihai Tirnoveanu

Sus steagul romani! Pentru romani, pentru Romania!, foto: Mihai Tirnoveanu

Sus steagul romani! Pentru romani, pentru Romania!, foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”197244485″ feed=”2449″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline