Inca un patriot roman cenzurat: Mihai Tirnoveanu

Mesaj din partea lui Mihai Tirnoveanu: “Va salut, dragi prieteni! Astazi contul meu de facebook a fost suspendat, fara nicio explicatie, in toiul campaniei „Români pentru Români”, care isi propune premierea unor elevi români din Harghita si Covasna cu steaguri tricolore, cu scrieri ale lui Mihai Eminescu si cu carti de rugaciuni ortodoxe. Se pare ca aceasta actiune, dezvaluirea culiselor atacurilor concentrate asupra Bisericii Ortodoxe Române din textele de ieri si nu numai, precum si alte luari de pozitie, au suparat rau pe cineva de la „Marele Anonim”… poate nu intamplator, acum trei zile, a “disparut” de pe facebook si familia Waniek, Dan si Georgiana, care si-au exprimat sprijinul pentru Actiune inca din prima clipa.

Inca un patriot roman cenzurat: Mihai Tirnoveanu

 

Sper sa nu li se intample acelasi lucru si altor prieteni care m-au sustinut. Sa nu fiu gresit inteles, nu ma plang de nimic, nu contul meu conteaza, ci faptul ca deocamdata nu pot continua la capacitate maxima campania pentru elevii români din Harghita si Covasna, asta si datorita faptului ca din cei 2200 de prieteni ai mei de pe fb numai aproximativ o suta sunt comuni cu ai sotiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Dar tinem steagul sus in continuare, astazi am primit de la Targu-Mures prin griija doamnei Mariana Cristescu, a parintelui protopop Gheorghe Sincan, a librariei Mihai Eminescu si a Vetrei Romanesti un numar important de carti, precum si drapele tricolore, iar un grup de elevi de la Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil” din Brasov, coordonati de doamna profesoara Daniela Patrunjel, si-au anuntat sprijinul pentru actiunea noastra.

Sunt din ce in ce mai multi oameni reali care sprijina actiunea noastra. Dumnezeu nu ne lasa, lupta continua. Ducem mesajul nostru românesc si creştinesc mai departe. Pentru România! Doamne, ajuta!”

Sursa: Mihai Tirnoveanu

Sus steagul romani! Pentru romani, pentru Romania!, foto: Mihai Tirnoveanu
Sus steagul romani! Pentru romani, pentru Romania!, foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”197244485″ feed=”2449″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC

vin mai 29 , 2015
Comisia de Etica a UNATC a decis desfacerea contractului de munca a profesorului Andrei Rus, motivandu-si decizia prin faptul ca Andrei Rus s-ar fi facut vinovat de declaratii care afecteaza imaginea scolii, facand inclusiv  si propaganda homosexuala. Astfel, s-a iscat un schimb de replici destul de acide intre Florin Zamfirescu si […]
Replica actorului Florin Zamfirescu la propaganda homosexuala facuta la UNATC, foto: facebook.com/florin.zamfirescu.37

Poate vă place și:

libris.ro