RSS

La 16 iulie 1967 a încetat din v…

La 16 iulie 1967 a î…

20 de ani fără Dan Sava de la Va…

Pe data de 16 iulie …

Clarificări din partea prefectur…

După escaladarea sca…

O mână de oameni cu dragoste de …

În vara anului 2018,…

Scriitorul Laurian Stănchescu, m…

"Excelenței Sale, Do…

Gunoiul ieșenilor va fi "plimbat…

Vineri, 12 iulie 201…

Deputata Mihaela HUNCĂ despre Co…

Adoptarea prin ordon…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Presa rusa: Republica Moldova si Ucraina coopereaza pentru a sugruma Transnistria

Print Friendly, PDF & Email

Autoritățile moldovene au deportat un corespondent al canalului de televiziune „Russia”. Dmitry Kaystro a fost reținut pe aeroportul din Chișinău. După interogatoriu, el a spus că intrarea în țară (n.r. Republica Moldova) ii este interzisa pentru urmatorii 4 ani. Motivele pentru o astfel de decizie nu au fost explicate.Un alt jurnalist rus a fost inclus în lista persoanelor indezirabile. Cu toate acestea, Dmitri Hrustalev a reusit cumva sa ajunga in Transnistria si sa filmeze exercitiile trupelor transnistrene.

Presa rusa: Republica Moldova si Ucraina coopereaza pentru a sugruma Transnistria

Odata cu blocarea accesului in Republica Moldova si implicit si in Transnistria a unor cetateni rusi, printre care se numara jurnalisti, militari sau politicieni, a reaparut printre separatistii transnistreni ideea reactivarii aeroportului din Tiraspol. Potrivit presei din Rusia, autoritatile ucrainene au amplasat sisteme antiaeriene dotate cu rachete sol-aer in regiunea Odesa pentru a interzice accesul avioanelor rusesti in spatiul aerian ucrainean iar in functia de guvernator al regiunii a fost numit Saakașvili, fostul presedinte al Georgiei.

Asta face ca Rusia sa nu mai poata aproviziona sau intari numarul de “pacifisti rusi” din Transnistria. Tot presa rusa afirma insa ca majoritatea “pacificatorilor rusi” din Transnistria sunt de fapt localnici, transnistreni care detin cetatenia rusa si acuza Ucraina si Republica Moldova ca si-au sincronizat actiunile pentru a sugruma Transnistria.

Sursa: Glasul.info

Presa rusa: Republica Moldova si Ucraina coopereaza pentru a sugruma Transnistria, foto: captura video

Presa rusa: Republica Moldova si Ucraina coopereaza pentru a sugruma Transnistria, foto: captura video

 

[tp_product id=”193970168″ feed=”158″]

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL