Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Fiindca FMI-ul este un camatar international fara scrupule care transforma populatia intreaga a unor tari in sclavi indatorati pe viata si “dependenti” de asa zisa politica de austeritate comandata de mafia internationala care se afla in spatele acestei asa zise institutii financiare, politica economica a acestor tari este impinsa uneori pana la limitele insuportabilului pentru cetateni.

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Este si cazul ultimelor masuri ale imbecilului si incompetentului guvern roman actual:

– masura scaderii TVA-ului la alimente nu a avut deloc efectul mult asteptat, asta daca nu cumva chiar exista o intelegere inca de la inceput intre decizia guvernului anuntata cu foarte mult timp inainte de a fi implementata si scumpirile nesimtite facute de catre lanturile marilor magazine si supermarketuri, astfel incat scaderea de TVA sa nu mai aiba practic nici un efect.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

– fiindca “guvernantii” Romaniei sunt slugi credincioase FMI-ului si nu au o coloana vertebrala ca toti oamenii obisnuiti, vor creste pretul gazului incepand cu 1 iulie 2015

Potrivit calendarului de liberalizare al pietei reglementate “stabilit” impreuna cu  FMI, pentru consumatorii casnici pretul gazului va creste cu pana la 6%, ajungand la 60 de lei pe MWh pentru 2015, iar apoi treptat an de an pana in anul 2018 cand se va ajunge la 78 de lei pe MWh.

Romania a fost si inca mai este obligata,… sau tampitii si incompetentii nostri conducatori accepta cu prea multa usurinta aceste asa zise obligatii de liberalizare a preturilor la resurse si/sau servicii de utilitati publice, in pofida faptului ca Romania detine pe propriul sau teritoritoriu aceste resurse si nu este nevoita sa le importe astfel incat sa fie justificate asemenea preturi, uneori chiar si mai mari decat unele tari europene complet lipsite de aceste resurse.

Dar salariile romanilor cand va fi Romania obligata sa le “liberalizeze” astfel incat sa se ridice la nivelul preturilor nesimtite cerute de institutii mafiote precum FMI-ul?

Sursa: Glasul.info

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz
Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

 

[tp_product id=”203436999″ feed=”2449″]

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Oferim publicitate pe site-ul nostru!

mie iun. 3 , 2015
Prin intermediul site-ului nostru, va puteti face afacerea cunoscuta, avand in vedere traficul zilnic/lunar de cititori pe care il gasiti atasat mai jos. La noi gasiti unul dintre cele mai bune raporturi pret/ numar de vizitatori, vizitatori care se pot transforma in potentiali clienti. Site-ul glasul.info va ofera o gama diverse […]
Oferim publicitate pe site-ul nostru!

Poate vă place și:

libris.ro