RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Print Friendly, PDF & Email

Fiindca FMI-ul este un camatar international fara scrupule care transforma populatia intreaga a unor tari in sclavi indatorati pe viata si “dependenti” de asa zisa politica de austeritate comandata de mafia internationala care se afla in spatele acestei asa zise institutii financiare, politica economica a acestor tari este impinsa uneori pana la limitele insuportabilului pentru cetateni.

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Este si cazul ultimelor masuri ale imbecilului si incompetentului guvern roman actual:

– masura scaderii TVA-ului la alimente nu a avut deloc efectul mult asteptat, asta daca nu cumva chiar exista o intelegere inca de la inceput intre decizia guvernului anuntata cu foarte mult timp inainte de a fi implementata si scumpirile nesimtite facute de catre lanturile marilor magazine si supermarketuri, astfel incat scaderea de TVA sa nu mai aiba practic nici un efect.

– fiindca “guvernantii” Romaniei sunt slugi credincioase FMI-ului si nu au o coloana vertebrala ca toti oamenii obisnuiti, vor creste pretul gazului incepand cu 1 iulie 2015

Potrivit calendarului de liberalizare al pietei reglementate “stabilit” impreuna cu  FMI, pentru consumatorii casnici pretul gazului va creste cu pana la 6%, ajungand la 60 de lei pe MWh pentru 2015, iar apoi treptat an de an pana in anul 2018 cand se va ajunge la 78 de lei pe MWh.

Romania a fost si inca mai este obligata,… sau tampitii si incompetentii nostri conducatori accepta cu prea multa usurinta aceste asa zise obligatii de liberalizare a preturilor la resurse si/sau servicii de utilitati publice, in pofida faptului ca Romania detine pe propriul sau teritoritoriu aceste resurse si nu este nevoita sa le importe astfel incat sa fie justificate asemenea preturi, uneori chiar si mai mari decat unele tari europene complet lipsite de aceste resurse.

Dar salariile romanilor cand va fi Romania obligata sa le “liberalizeze” astfel incat sa se ridice la nivelul preturilor nesimtite cerute de institutii mafiote precum FMI-ul?

Sursa: Glasul.info

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

Una calda si alta rece: a fost redus TVA-ul la alimente dar creste pretul la gaz

 

[tp_product id=”203436999″ feed=”2449″]

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline