Trei tiganci din Romania au fost prinse la furat la Paris si batute de chinezi

Pe internet circula un clip video in care apar trei femei prinse la furat la Paris de catre comerciantii chinezi. Din primele informatii, reiese ca cele trei femei au fost prinse cand furau dintr-un magazin din Paris, au fost inconjurate de un grup numeros de chinezi, batute, puse la pamant, dezbracate si umilite, in timp ce ele strigau ca din fura de sarpe.

Desi tot acest spectacol grotesc s-a desfasurat in plina strada, chinezii tavalindu-le pe femei destul de bine si aplicandu-le cate o corectie destul de severa, absolut nimeni din cei care au asistat la acest incident nu a intervenit in favoarea celor trei femei.

Trei tiganci din Romania au fost prinse la furat la Paris si batute de chinezi

Despre cele trei femei se spune ca sunt tiganci din Romania. Informatia poate fi insa si falsa, fiindca tiganii din Slovacia si Bulgaria prefera sa spuna ca sunt tot din Romania, pentru a nu avea probleme acasa in tarile de origine, in cazul in care „preocuparile” lor ar aparea si prin presa din tarile lor. In timp, toti tiganii din Europa Centrala si de Est au invatat rapid ca le este mult mai bine daca declara ca sunt tigani proveniti din Romania. Ba chiar unii au si fost „repatriati” pe cheltuaiala statului francez in …. Romania, cu toate ca acesti tigani nu stiau nici macar o boaba de limba romana, fiind tigani originari din Slovacia, Bulgaria, Ungaria sau alte tari vecine Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sursa: Glasul.info

https://youtube.com/watch?v=yB18EnUhVak

Trei tiganci din Romania au fost prinse la furat la Paris si batute de chinezi, foto: captura video
Trei tiganci din Romania au fost prinse la furat la Paris si batute de chinezi, foto: captura video

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Turnul Eiffel se afla sub asaltul hotilor de buzunare din Romania

sâm iun. 13 , 2015
BFM TV, un canal de televiziune francez, a prezentat un reportaj in care o retea de hoti de buzunare din Romania isi face de cap in preajma obiectivelor turistice din Paris si in mod special in zona Turnului Eiffel, atractia principala a orasului, care aduce an de an in Franta milioane de […]
Turnul Eiffel se afla sub asaltul hotilor de buzunare din Romania, foto: bfmtv.com

Poate vă place și:

libris.ro