Atentie! Mascatii vaneaza amatorii de seminte pe care ii amendeaza si ii pun sa curete mizeria

Din lipsa de educatie si de ocupatie, s-a impamantenit un prost obicei al tinerilor din Romania, care isi petrec noptile prin parcuri sau pe langa blocuri, consumand seminte si bauturi alcoolice, iar in urma lor lasa noapte de noapte munti de gunoaie: chistoace de tigari, coji de seminte, peturi goale, cutii de bere, diverse ambalaje si alte mizerii. Fiindca de o buna bucata de vreme unii tineri din Romania au practicat acest “sport” aproape nestingheriti, multora dintre ei li se parea de acum ca acest fenomen trebuie sa devina traditie.

Insa nu de aceeasi parere au fost si trupele speciale ale politiei din Galati. Mascatii din Galati i-au amendat pe tinerii care faceau mizerie intr-un parc din localitate si i-au obligat sa faca si curatenie. Prinsi in flagrant, tinerii nu au avut incotro si au pus mana pe maturi, iar in 30 de minute au facut curatenie, strangand pana si gunoaiele lasate de altii prin zona.

Un tanar din Iasi a fost si el de asemenea amendat de catre politia locala cu suma de 190 de lei, tot din motivul consumului de seminte si aruncarea cojilor direct pe spatiul public. Tot in Iasi, politistii au mai aplicat amenzi in valoare de 23.000 pentru aruncarea sau depozitarea necorespunzatoare a deseurilor pe spatiu public.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Glasul.info

Atentie! Mascatii vaneaza amatorii de seminte pe care ii amendeaza si ii pun sa curete mizeria, foto: captura TV
Atentie! Mascatii vaneaza amatorii de seminte pe care ii amendeaza si ii pun sa curete mizeria, foto: captura TV
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Augustin Zegrean a fost audiat de procurori in controversatul caz "Erata"

mie iun. 17 , 2015
Augustin Zegrean a fost audiat de procurorii de la Parchetul General in controversatul caz “Erata”, din timpul referendumului de demitere din 2102 a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. La intrebarea daca se simte cumva vinovat in cazul deciziei luate de CCR dupa referendumul din 2012, Augustin Zegrean a raspuns presei: “Cu […]
Augustin Zegrean a fost audiat de procurori in controversatul caz "Erata"

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro