RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Mare porcarie! Peste 300 de parlamentari si-au votat marirea pensiilor

Print Friendly, PDF & Email

Ca si cum Parlamentul Romaniei oricum n-ar fi fost deja la acest moment la cea mai scazuta cota de incredere si de popularitate in randurile cetatenilor romani, o ceata de 300 de guitatori si-a votat marirea propriilor pensii. Daca in mod normal la unele legi de o importanta vitala pentru buna functionare a Romaniei trebuie sa-i aduci cu arcanul pe (s)parlamentari la locul de munca, si nu de putine ori au existat cazuri cand unele initiative legislative importante nu au fost votate din cauza prezentei foarte scazute in Parlamentul Romaniei, cand a fost insa vorba sa-si voteze marirea propriilor pensii i-a apucat aproape pe toti un chef nebun de “treaba”.

Parlamentul Romaniei este supradimesnionat, in comparatie cu cel al unor tari cu o populatie  care depaseste chiar si de doua sau trei ori numarul locuitorilor Romaniei. Mai mult, mare parte dintre (s)parlamentarii romani sunt chiulangii, cu o slaba pregatire intelectuala si culturala, unii chiar si cu probleme de natura penala, iar aportul efectiv pe care si-l aduc in mandatele lor de parlamentari este nesemnificativ.

Mare porcarie! Peste 300 de parlamentari si-au votat marirea pensiilor, marti, cu 303 voturi pentru si doar 124 de voturi impotriva.Propunerea legislativă Pl-x nr. 384/2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a fost semnata de majoritatea parlamentarilor de la PSD, UDMR, UNPR, DP, minoritati si de un singur deputat PNL: Zlati Radu, asta dupa ce mai multi membri PNL si-au retras semnaturile.

Potrivit proiectului legislativ, parlamentarii ar putea obtine in functie de numarul de mandate de parlamentari detinute pana la 4000 de lei, daca au detinut trei mandate.

Glasul.info

Mare porcarie! Peste 300 de parlamentari si-au votat marirea pensiilor

Mare porcarie! Peste 300 de parlamentari si-au votat marirea pensiilor


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline