Iulian Capsali: “România demnității noastre (pseudo-pamflet)”

Când o să-l văd pe Gitenstein expulzat şi pe Tismăneanu – care, mereu egal cu sine, va schimba macazul – că-l condamnă pe Contributors ca pe un sabotor al democraţiei, o să spun doar atât: A căzut, în sfârşit, comunismul! Putem da jos steagul LGTB de pe ambasadă şi proclama libertatea de conştiinţa!

Intelectualii neoliberali (pseudo-elitele băsiste) vor deveni, în sfârşit, dizidenţi, asa cum s-au imaginat mereu, iar revista 22, lipsită de finanţare, va fi scoasă doar în format electronic de către câţiva nostalgici.

Ultimul soldat străin va fi dus cu fanfara la aeroport şi fetele îi vor da flori. Vom deschide şampania: pericolul unui război mondial ne va ocoli. La Deveselu în bunkere se va deschide o ciupercărie. Toţi tinerii vor face armata, care va fi o şcoală de bărbăţie şi patriotism. Nucleul ei va fi hiperprofesionalizat iar legea va fi clară: niciun soldat român nu va mai lupta în afara hotarelor ţării, sub niciun pretext.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Basarabia se va uni cu patria mama iar romanii din jurul granitelor vor deveni prioritate pentru politica externa a tarii. Deznaționalizarea lor, așa cum se întâmplă acum, va fi vehement combătută pe toate planurile.

Din şcoli şi licee vor fi fost scoase steagurile curcubelite iar părinţii nu vor mai fi nevoiți să rupă paginile din cărţile de educaţie sexuală. Parada gay se va ţine pe holurile de la Casă Poporului (Palatul Parlamentului), transformată între timp într-un cazino internaţional.
Învățământul va fi reformat total și va urmări dezvoltarea calităților personale ale copilului, nu transformarea într-un individ docil și lipsit de inițiativă, creat pentru munca în boxe de rigips; un bleg ideal pentru un stat gonflat, prizonier al corporațiilor.
Familiile (normale!) vor fi sprijinite ca sa-și crească copiii. Toată politica statului (învățământ, sănătate, economie), se va centra pe familie și comunitate.

Libertatea credinței, inclusiv în spațiul public, va fi sacrosantă.

Ofiţerii acoperiţi din presă se vor pocăi public, pe modelul Turcescu. Cei intratabili vor pleca în exil cu toţi politicienii care au conspirat la degradarea României şi transformarea ei într-un paşalâc ordinar. Hotnews, această “Pravda” neoliberală, va fi predată în şcolile de jurnalism ca model şi caz simptomatic de propagandă a corpocratiei globaliste.
Serviciile secrete şi procuratura vor avea interzis în intervenţiile politice.
Partidele, evident, se vor reforma integral. Șpăgarii, lichelele, secăturile șmechere, toți amoralii vor fi alungați acolo unde le este locul: la periferie, nu în punctele cheie de decizie ale Statului!

Va fi instaurată domnia legii şi a meritocraţiei.

Oamenii liberi nu se vor mai uita sedaţi la televizoarele care-i tâmpesc sistematic, pentru că CNA-ul îşi va face datoria. Emisiunile culturale vor fi prezente pe toate canalele media, care îşi vor relua rolul formativ, nu de propagare a imposturii şi a imoralităţii dusă până la pornografie. Oamenii îşi vor regăsi modelele reale, care au un sens societal.

Pământul agricol al ţării va fi recuperat şi se va da o lege care va interzice sine die vânzarea lui către cei care nu au cetăţenia română. Pădurile vor fi declarate tezaur al naturii și nu vor ieși pe la vama decât produse din lemn finite.
Petrolul şi gazele naturale vor fi naţionalizate, iar hipermarketurile scoase din oraşe.

Ţăranii si tinerii din orașe care vor dori sa-și facă un rost prin munca pământului – ajutaţi prin legi şi credite să crească animale, să cultive legume şi fructe, să-şi deschidă împreună mici fabrici de lactate sau de mezeluri, de conserve şi sucuri ecologice care să umple magazinele de cartier şi pieţele, devenind și principalele produse de export. Măcelăriile vor fi redeschise şi vor vinde carne, nu gelatină plină de sare, hormoni, coloranţi şi antibiotice.
Multinaționalele care industrializează hrana vor pleca singure, pentru că nimeni nu va mai cumpăra junk-food.
OMG-urile vor fi interzise prin lege.

Românii emigrați vor reveni acasă, unde se vor apuca de treabă.
Familiile vor fi, în sfârșit, reunite.

Vorba lui Avram Iancu: “No, hai!”

Sunt atât multe de făcut în ţara asta, Doamne…!

Autor: Iulian Capsali

Iulian Capsali: "România demnității noastre (pseudo-pamflet)", foto: Iulian Capsali
Iulian Capsali: “România demnității noastre (pseudo-pamflet)”, foto: Iulian Capsali

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un cetatean din Republica Moldova a fost descoperit la vama cu peste 700 de monede aniversare dedicate lui Lenin

sâm iun. 20 , 2015
Un cetatean din Republica Moldova a incercat sa introduca in Romania 737 de monede aniversare din anul 1970 dedicate lui Lenin pentru trecerea a o suta de ani de la nasterea sa (1870-1970). Politistii de frontiera romani au descoperit monedele ascunse in captuseala bagajului ce apartinea cetatenului Republicii Moldova. Incidentul […]
Un cetatean din Republica Moldova a fost descoperit la vama cu peste 700 de monede aniversare dedicate lui Lenin

Poate vă place și:

libris.ro