O familie din Iasi isi traieste viata de o buna perioada de timp intr-o masina abandonata

In urma cu ceva timp, in presa ieseana era prezentat cazul unei familii care traia de 11 ani intr-un autoturism Tico, dupa ce fusese pacalita sa semneze un act de donatie. Nimeni nu observase ca in parcarea unui supermarket dintr-un cartier din Iasi un autoturism Tico era parcat zi si noapte in acelasi loc, servind pe post de locuinta pentru doua persoane, mama si fiu, victime ale unei inselaciuni imobiliare. Este o poveste de viata pe cat de incredibila pe atat de tragica.

https://youtube.com/watch?v=qtlYgW-uXg0

Un caz asemanator din Iasi este prezentat acum de o tanara pe o retea de socializare, existand posibilitatea sa fie vorba de fapt de aceeasi familie care locuise pana acum in autoturismul Tico:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

“Bună! Aş avea nevoie de părerea voastră în legătură cu un subiect delicat. În ultimele câteva luni, într-o maşină părăsită din campus Tudor, au locuit două persoane, o femeie şi un bărbat. Au lipsit o perioadă şi apoi s-au reîntors, ceea ce mă face să cred că nu au alt adăpost. Sunt retraşi, liniştiți şi nu au creat vreo problemă până acum. Îşi procură mâncarea din pubele şi îi văd în fiecare zi strângând sticle, pentru a-şi asigura, probabil, câțiva bănuți.

Chiar par persoane drăgălaşe – doamna are grijă şi de câțiva căței fără stăpân din zonă. … credeți că Direcția de Asistență Comunitară s-ar putea implica, în vreun fel, în cazul celor doi?

M-am gândit că poate Centrul de urgenţă pentru recuperare si integrare socială “C.A. ROSETTI” ar putea să le ofere un adăpost, până reuşesc să îşi rezolve problemele personale.
Totuşi, nu aş vrea să le dau speranțe înainte de a mă asigura că se poate face ceva pentru ei.”, a postat Ioana Maria pe Facebook

Nota noastra: Rugam orice persoana binevoitoare care cunoaste vreun centru de urgenţă pentru recuperare si integrare socială sa indrume aceasta familie spre acel centru si sa-i ofere o sansa de reintegrare in societate.

O familie din Iasi isi traieste viata de o buna perioada de timp intr-o masina abandonata
O familie din Iasi isi traieste viata de o buna perioada de timp intr-o masina abandonata
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Acţiunea "Români pentru Români" merge mai departe

lun iun. 29 , 2015
Acţiunea “Români pentru Români” merge mai departe.Cu ajutorul Lui Dumnezeu am ajuns astazi la ţăranii români şi copiii lor din Aita Medie (Covasna), sat dominat etnic de minoritatea maghiara, in care vezi la tot pasul steaguri secuiesti. Ne-am oprit la Biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, care a fost […]
Aita Medie (Covasna),Biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro