Basarabia, asa cum n-ati mai vazut-o niciodata (VIDEO)

Basarabia, asa cum n-ati mai vazut-o niciodata (VIDEO), foto: captura youtube
Basarabia, asa cum n-ati mai vazut-o niciodata (VIDEO), foto: captura youtube

Basarabia a fost si va ramane mereu in sufletele romanilor!De la obtinerea independentei Republicii Moldova, accesul cetatenilor romani din Romania inspre Basarabia a ramas pana de curand o experienta care descuraja potentialii vizitatori, tinand cont ca romanii puteau vizita cateva zeci de tari doar cu buletinul, fara a fi nevoie de pasaport sau de alte formalitati, in contrast cu regulile impuse de autoritatile RM, care nu de putine ori au interzis accesul unor cetateni romani, dupa niste criterii stiute doar de ele.

De acum incolo insa, romanii vor putea calatori in Republica Moldova doar pe baza buletinului, fara a mai fi nevoie sa-si faca pasaport, un accesoriu aproape inutul pentru multi romani din moment ce puteau calatori intr-o multime de tari europene fara sa aiba nevoie de el. Anumite locatii din Basarabia merita numaidecat vizitate, macar o data intr-o viata de om. Multi poate nu s-ar fi asteptat sa gaseasca asemenea frumuseti naturale deosebite intr-un astfel de relief.

Pentru cei care nu au avut niciodata ocazia sa vada frumusetile naturale ale Basarabiei, dar si pentru cei care le-au vazut, insa niciodata in aceasta varianta, cu niste filmari de exceptie de la inaltime, ii invitam sa urmareasca niste imagini inedite cu peisajele si tot ceea ce este mai frumos in sudul Republicii Moldova.

Dupa vizionarea acestor clipuri video poate veti ajunge la aceeasi concluzie la care am ajuns si noi: Basarabia are cu ce se mandri si merita vizitata pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!

“Văzută cu inima, Moldova e o comoară. Hai cu noi să zburăm din nou de-a lungul și de-a latul țării și să descoperim frumusețea locurilor și-a istoriei noastre. Invaluita in mister, pitoreasca Saharna, seculara cascada de la Țâpova sau legendarul Orheiul Vechi sunt bucăți din tezaurul pe care ni l-au lăsat moștenire strămoșii și natura: deschide-ți sufletul și primește-l! Inima ta e … Inima Moldovei!”, Sursa : SKYDRIVE

Basarabia, asa cum n-ati mai vazut-o niciodata (VIDEO), foto: captura youtube

Basarabia, asa cum n-ati mai vazut-o niciodata (VIDEO), foto: captura youtube

 

About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info