Sprijin neasteptat din partea organizatiei Noua Dreapta pentru comunitatea maghiara din Zimand Cuz

Comunitatea maghiara din  Zimand Cuz este terorizata de ceva vreme de un grup de rromi care ameninta, se iau la batie si fac scandal ori de cate ori au ocazia in aceasta localitate. In urma cu cateva zile, un localnic de etnie maghiara a fost agresat de un grup de rromi intr-un bar, mesele au fost rasturnate si localul devastat, iar barmanita a fost injurata si amenintata ca va fi asteptata dupa ce isi termina programul de lucru si va fi batuta.

Sprijin neasteptat din partea organizatiei Noua Dreapta pentru comunitatea maghiara din Zimand Cuz

Noua Dreapta a reactionat la acest ultim incident din Zimand Cuz si a postat pe o retea de socializare urmatorul comunicat de presa:

“Domnilor politisti din Zimand Cuz, de ani de zile sunt aceste conflicte,cetatenii maghiari sunt terorizati, nu mai ies seara la barurui din cauza acestor tigani, nu au siguranta ca, copiii lor se mai intorc acasa ca acesti tigani le cer bani, ca acesti tigani fac legea la dumneavoastra in comuna.

Domnilor politisti dumneavoastra trebuie sa stiti ca sunteti la dispozitia cetateanului deoarece sunteti platiti din banii publici ai cetatenilor romani, dar cel mai important este ca etnia maghiara de acolo desi platesc taxe si impozite catre statul Roman, de unde dvs va luati salariul, iar pe dvs nu va intereseaza de cetatenii comunei .
Domnule viceprimar,care si dumneavostra sunteti de etnie maghiara de ce nu aparati acesti oameni simpli, de aceasta banda ?

Dragi maghiari, noi cei de la Noua Dreapta nu suntem extremisti, cum spun cei de la UDMR despre noi, UDMR-ul care nu este partid dar care voi ii votat,i oare unde sunt ei acum cand aveti nevoie de ei .
UDMR-ul prosteste etnia maghiara asa cum si pe noi ne prostesc politicienii romani.

Invrajbirea intre etnii este intretinuta de politicieni, deoarece le este frica, ca atunci cand romanii se vor unii cu maghiarii in lupta impotriva politicienilor corupti, isi pierd scaunul caldut si salariile immense care le primesc de pe munca omului de rand, roman sau maghiar.”, a postat Angel Popescu, presedintele filialei Noua Dreapta Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Voronin se plange Parlamentului European: "România promovează o politică de distrugere a țării noastre"

mar iul. 7 , 2015
Vladimir Voronin, liderului formatiunii politice a comunistilor din Republica Moldova, i-a trimis o scrisoare presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, prin care acuza Romania ca promovează o politică de distrugere a “statalitatii” Republicii Moldova. In scrisoarea deschisa, Voronin acuza Romania ca „promovează o politică de distrugere și de preluare…” (n.r. a Republicii Moldova). Marea […]
Voronin se plange Parlamentului European: "România promovează o politică de distrugere a țării noastre"

Poate vă place și:

libris.ro