libris.ro

Un aspect pe care nu l-a sesizat nimeni din noul Cod Fiscal

Un aspect pe care nu l-a sesizat nimeni din noul Cod Fiscal

Un aspect pe care nu l-a sesizat nimeni din noul cod fiscal: prietenii lui Victor Ponta, corporatiile monopoliste din domeniul petrolier: OMV, ROMPETROL KAIMUNAIKAZ si LUKOIL o sa aiba parte de o crestere a profiturilor cu peste 25% ca urmare a noilui cod fiscal, iar acciza la combustibil  scade cu 20% plus peste 5% din scaderea TVA de la 24% la 19%.Se cunoaste ca preturile la motorina si benzina nu sunt scazute niciodata de catre acesti monopolisti, deci o sa existe in mod automat o crestere a profitului acestor corporatii cu peste 25%. Un cadou al lui Victor Ponta de cateva sute de milioane euro anual catre prietenii OMV, LUKOIL si ROMPETROL

Sa recapitulam relatiile de prietenie ale lui Victor Ponta si cei trei monopolisti:
1. Victor Ponta si Rompetrol – CADOU de 400 milioane euro prin stergerea datoriilor catre statul Roman
2. Victor Ponta si OMV – nu a reinnoit REDEVENTELE catre petrolul exploatat de catre OMV fiind tinute niste „redevente” aproape nule. OMV ne vinde la preturi uriase propriul petrol extras cu costuri infime si fara redevente. Profiturile sunt uriase prin lipsa redeventelor
3. Victor Ponta si Lukoil – fiind compania pentru care a intervenit direct impotriva actiunilor DNA pentru recuperarea evaziunii facute de aceasta firma

Deci Codul Fiscal este in realitate un MEGATUN dat de catre Victor Ponta pentru cresterea profiturilor mafiei monopoliste din petrol cu cel mai probabil peste 500 de milioane euro anual !!!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


E un aspect pe care nu l-a sesizat nimeni pana acum !!!!

Autor: anti monopol

Nota noastra: Nu stim daca acesta este un mesaj prin care propaganda securista (care ii tine trena paltonului) cauta sa ii ofere mutului din fruntea tarii un balon de oxigen sau este doar pur si simplu un punct de vedere al cuiva care este ingrijorat de profiturile pe care le-ar face corporatiile in dauna statului roman.

Cert este insa ca orice nou Cod Fiscal care ar urma a fi implementat in Romania, el ar fi acelasi pentru toti cei care activeaza pe piata romaneasca, indiferent ca sunt mici intreprinzatori sau niste corporatii uriase. Problema corporatiilor straine carora li s-au cedat resursele Romaniei este veche si indiferent ce fel de cod fiscal ai adopta, acestea vor continua sa prospere atat timp cat vor detine monopolul pe resursele strategice ale romanilor.

 Asa ca nu gasesc nici un argument prin care nu se pot implementa niste masuri benefice pentru mediul de afaceri din Romania doar pentru „ca sa nu faca niste corporatii profit”.Indiferent de ce Cod Fiscal ar avea Romania, corporatiile straine tot vor face profit pe spinarea romanilor.

S-a demonstrat deja ca masurile de austeritate nu sunt favorabile pe termen lung dezvoltarii economice a unei tari. Masurile de austeritate implementate  de mafia basista au provocat intr-un timp foarte  scurt disparitia de pe piata romaneasca a peste 400.000 de firme mici si mijlocii si a cel putin 1 milion de locuri de munca.

Daca prin noul Cod Fiscal se vor crea conditiile prielnice pentru reinfiintarea celor peste 400.000 de firme mici si mijlocii, distruse cu o nebunie feroce de catre mafia basista si asta in timp ce mafiotii din menajeria lui Basescu furau porceste, ajungand sa sustraga de la bugetul Romaniei sume estimate acum ca fiind de ordinul miliardelor de euro, atunci ar trebui luptat prin orice mijloace ca acest nou Cod Fiscal sa poata fi implementat.

Oricat de antipatic si de nesuferit ne-ar fi noua Victor Ponta, prin masurile antiromanesti luate pana acum de mutul din fruntea tarii ne simtim obligati insa sa sustinem masurile care ar ajuta catusi de putin mediul de afaceri romanesc. Prin respingerea noului Cod Fiscal de catre Klaus Iohannis sunt servite mai degraba interesele economice si politice  ale Germaniei si Austriei, in dauna tuturor intreprinzatorilor de pe piata romaneasca si nu exista absolut nici o justificare economica pentru acest lucru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info