libris.ro

N-ar trebui un test IQ obligatoriu pentru viitorii presedinti ai Romaniei? Cum sa respingi noul Codul Fiscal dar sa aprobi normele de aplicare?

N-ar trebui un test IQ obligatoriu pentru viitorii presedinti ai Romaniei? Cum sa respingi noul Codul Fiscal dar sa aprobi normele de aplicare?

N-ar trebui un test IQ obligatoriu pentru viitorii presedinti ai Romaniei? Cum sa respingi noul Codul Fiscal dar sa aprobi normele sale de aplicare? Cum il poti caracteriza pe cel care a propus si promis ca daca va ajunge presedinte vrea ca TVA-ul sa scada de la 24% la 19% si acum face exact viceversa? Pe langa moftangiul care vrea neaparat „guvernul meu” s-au trezit si vesnicii fripturisti si oportunisti fost PDL-isti care s-au hotarat sa se intoarca din nou dupa cum bate vantul, nu inainte insa de a se face iarasi de rasul curcilor, dand dovada de lipsa de caracter si de onoare, caracteristici specifice de altfel pentru toata menajeria portocalie.

N-ar trebui un test IQ obligatoriu pentru viitorii presedinti ai Romaniei? Cum sa respingi noul Codul Fiscal dar sa aprobi normele de aplicare?

Este infiorator sa afli ca mutul din fruntea tarii nu este doar oportunist si tradator ci de-a dreptul batut in cap, nefiind in stare nici macar sa se puna de acord cu minciunile pe care el si consilierii sai le vor livra populatiei. Ce fel de parere despre noul Cod Fiscal si-au putut forma presedintele si consilierii sai atat timp cat nu sunt in stare sa-si sincronizeze minciunile si cifrele pe care le inainteaza atunci cand bat campii vorbind despre deficitul bugetar al Romaniei?

Prin comportamentul sau, mutul din fruntea tarii ne arata ca mai degraba el este candidatul la presedintie din partea cotcarilor de la PDL decat din partea vechiului PNL. Toate lighioanele de trista amintire pentru ultimii zece ani pe care i-a trait poporul roman, sunt repuse acum in drepturi depline de Klaus Iohannis si cocotate din nou in functii caldute si bine remunerate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


PNL-istii care au ramas fermi pe vechile pozitii cu privire la adoptarea noului Cod Fiscal merita tot respectul pentru atitudinea lor, pentru ca au dat dovada de bun simt si onoare, insa acest nou partid format din fuziunea dintre vechiul PNL si PDL contine acum un greu si sulfuros balast plin cu cele mai parsive mizerii ale politicii romanesti.

Toata clasa politica romaneasca este compromisa, murdara din toate punctele de vedere si lipsita de orice valoare care sa fie pusa cu adevarat in slujba interesului national.Ce asteptari putem avea oare cu totii de la asemena indivizi care sunt vesnic preocupati numai de potlogarii si cotcarii demne doar de niste oameni mici, lipsiti de caracter si de integritate?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info