RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Alexandru Visinescu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii

Print Friendly, PDF & Email

Alexandru Visinescu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. Cu toate ca procurorii au cerut maximul de pedeapsa, adica 25 de ani de inchisoare, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe tortionarul Visinescu la 20 de ani de inchisoare si a hotarat si degradarea sa militara. Noul cod penal prevede inchisoare pe viata pentru astfel de fapte precum cele savarsite de catre Alexandru Visinescu, dar, pentru ca acesta are peste 65 de ani, nu se mai poate da o astfel de pedeapsa.

Visinescu este recunoscut a fi unul dintre cei mai sadici si mai inumani tortionari din inchisorile comuniste din Romania. Prin actiunile sale, tortionarul Visinescu este direct raspunzator de exterminarea mai multor detinuti care au cazut victime opresiunii salbatice a regimului de trista amintire din Romania. Regimul impus de catre Visinescu in calitate de comandant de penitenciar in perioada comunista a fost unul de exterminare sistematica a detinutilor politici.

[tp_product id=”194115230″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline