Cu 600.000 de Euro poti deveni general in rezerva in Romania!

Cu 600.000 de Euro poti deveni general in rezerva in Romania!

Cu 600.000 de Euro poti deveni general in rezerva in Romania! Stim, este incredibil sa afli ca-i posibil ca macar s-ar putea vreodata gandi vreodata cineva sa ofere grade militare, fie ele si in rezerva, pentru oricine este dispus sa faca anumite donatii catre armata. Dar iata ca in tara noastra te poti astepta la absolut orice din partea mintilor „luminate” din fruntea statului roman, chiar si la un proiect legislativ prin care sa se propuna grade militare vandute ca la taraba: oricine doneaza suma de 600.000 de Euro (cate 50.000 Euro anual, timp de 12 ani) catre Ministerul Apararii Nationale poate deveni general in rezerva al Armatei Romane!?

Practicile total neortodoxe din institutiile Romaniei au ajuns sa fie considerate de acum acceptabile si pentru Armata Romana? Din absolut toate punctele de vedere, acest proiect legislativ este o nascocire aberanta a unor minti ratacite. Nu suntem impotriva donatiilor catre armata, insa scoaterea gradelor militare la vanzare ca la taraba ar insemna o grava lovitura asupra ceea ce inseamna statutul, haina si insemnele de militar din Armata Romana.

Daca este sa ne referim la cata incredere mai au romanii in institutiile statului, atunci trebuie sa spunem ca Armata Romana inca este la niste cote apreciabile, multi romani pastrand inca o mare incredere in cei care imbraca haina militara si jura cu arma in mana credinta Patriei. Cum sa duci in derizoriu gradele militare, facand troc cu ele pentru a mai avea eventual ce capusa vreun trepadus politic ce „recomanda” diverse firme de partid pentru anumite contracte cu statul?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cat de rau am ajuns oare daca in Parlamentul Romaniei au ajuns asemenea specimene care vor sa introduca in randul Armatei Romane unele dintre cele mai murdare practici din societatea romaneasca?

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info