libris.ro

In Italia, imigrantii clandestini s-au plans ca nu le place mancarea oferita gratis si au protestat aruncand-o in strada

In Italia, imigrantii clandestini s-au plans ca nu le place mancarea oferita gratis si au protestat aruncand-o in strada

In localitatea Eraclea (Venetia, Italia) a avut loc un protest mai putin obisnuit. Imigrantii clandestini sositi in Italia au protestat impotriva conditiilor care le-au fost puse la dispozitie din partea autoritatilor italiene. Majoritatea imigrantilor provin din nordul Africii si au sosit ilegal in Europa, calatorind adeseori in conditii inumane la bordul unor vase supraaglomerate, fara a avea macar minime conditii de igiena sau de hrana. Ajunsi in Europa, imigrantii clandestini constituie deja o grava problema cu care se confrunta Uniunea Europeana, cele mai afectate tari din acest punct de vedere fiind Italia si Grecia.

Mancarea pentru imigrantii clandestini din Italia este oferita adeseori cu sprijinul organizatiilor caritabile, organizatii care depun deja eforturi din ce in ce mai mari pentru a strange fonduri suficiente, tinand cont de numarul tot mai mare de imigranti clandestini care sosesc pe tarmurile Italiei. Imigrantii au aruncat insa mancarea direct in strada.

In Italia, imigrantii clandestini s-au plans ca nu le place mancarea oferita gratis si au protestat aruncand-o in strada

Totul s-a intamplat seara trecuta. Primarul localitatii Eraclea, George Talon, a fost avertizat ca va avea loc acest protest si politia s-a deplasat la fata locului pentru ca situatia sa nu degenereze. Populatia nativa a orasului este deja intr-o foarte mare majoritate impotriva primirii in continuare a altor imigranti clandestini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In Italia exista insa si voci mai radicale, chiar si printre unii politicieni, care sunt total impotriva cheltiurii a aproximativ 30 de Euro pe cap de imigrant clandestin, in conditiile in care statul italian nu ofera aceleasi facilitati si pentru batranii fara sprijin financiar, pentru someri sau pentru familiile sarace italiene care abia daca isi permit sa aiba ce sa puna pe masa.

Note / Sursa foto: ilgiornale.it

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info