libris.ro

Legislatia romaneasca este dictata de catre impostorul Elie Wiesel?

Legislatia romaneasca este dictata de catre impostorul Elie Wiesel?

La sfarsitul lunii mai, anul curent, mai exact pe 27 mai, presedintele Klaus Iohannis ii primea la Palatul Cotroceni pe directorul Centrului de Studii Avansate, domnul Paul Shapiro si pe pe directorul Diviziei de Programe Arhivistice Internaționale, domnul Radu Ioanid, din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii (Washington DC). La aceasta intalnire au mai luat parte de asemenea si insarcinatul cu Afaceri al misiunii diplomatice a SUA, domnul Dean Thompson, si directorul general al Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”, domnul Alexandru Florian, potrivit presidency.ro

Legislatia romaneasca este dictata de catre impostorul Elie Wiesel?

Iata comunicatul de presa din acea zi de pe site-ul administratiei prezidentiale, www.presidency.ro:

„Domnul Președinte Klaus Iohannis a subliniat ca România este angajata ferm si fara echivoc pe calea asumarii trecutului, comemorarii victimelor Holocaustului, luptei impotriva antisemitismului si xenofobiei, iar demersurile concrete facute de autoritatile romane in aceasta directie de peste un deceniu sunt recunoscute pe plan internaţional.

In cadrul intrevederii, reprezentantii Muzeului Memorial al Holocaustului si-au exprimat aprecierea pentru eforturile facute de Romania in aceasta directie si au subliniat necesitatea infiintarii unui Muzeu al Evreilor la Bucuresti, importanta imbunatatirii legislatiei romanesti in domeniul combaterii antisemitismului, rasismului, xenofobiei și interzicerii manifestărilor extremiste, precum si nevoia unei monitorizari atente a unor institutii si organizatii care promoveaza si intretin reabilitarea unor persoane care au sustinut sau au participat la represiunea impotriva populației evreiesti.

In cadrul discutiilor, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a evidentiat importanta preluarii de catre Romania, in 2016, a presedintiei International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA), aratand, totodata, ca pregatirea acestui mandat este esentiala si reprezinta o misiune foarte importanta pentru toti factorii decidenti implicati. De asemenea, seful statului a exprimat convingerea ca este foarte important sa existe un plan concret in aceasta directie, asumat din timp, iar oportunitatea de a gazdui reuniunea este un bun prilej de a sublinia reusitele Romaniei in acest domeniu.”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Este clar ca aceasta lege antidemocratica si antiromaneasca a fost „clocita” in timpul acelei intrevederi. Formularea ei ambigua, asa cum de altfel sunt mai toate legile facute cu rea credinta din Romania, face ca aceasta lege sa fie un adevarat pumn in gura pentru libertatea de exprimare, dar si o piedica pentru intelectuali sau istorici care nu mai pot face liberi nici munca de cercetare, nici sa publice anumite documente istorice, actiuni care ar putea fi gresit sau chiar rau intentionat interpretate.

Un alt motiv de ingrijorare il constituie unul dintre initiatorii din spatele impunerii abuzive a acestei legi antiromanesti si antidemocratice. Cum sa nu te ingrijoreze ca in spatele unei asemenea legi sta un „institut” care poarta numele unui individ acuzat de cineva din propria comunitate ca este un impostor?

Dar cea mai grava banuiala a noastra este ca de fapt se doreste ascunderea crimelor de o cruzime inimaginabila facute in timpul terorii bolsevice /cominterniste in Romania. Dupa cum se stie, in Romania nu exista grupari radicale violente, anarhiste, de tip neonazist. Putinele grupari considerate de „extrema dreapta” din Romania nu au nici amploarea, nici indarjirea celor din unele tari europene. Atunci care este nevoia disperata de a incepe mai intai cu o asemenea lege in Romania?

Cat despre cei mai de seama comunisti pupincuristi si care au sprijinit si tinut in prim plan cultul personalitatii lui Nicolae Ceausescu, ii gasim acum la varful politicii romanesti. Daca este sa condamnam sustinatorii cultului personalitatii lui Ceausescu, atunci cu jigodiile din partidele politice actuale trebuie inceput. In primul rand ar trebui scoase afara toate jigodiile fost comuniste care au sustinut construirea Palatului Poporului, in care se adapostesc acum si ne fura de sub umbrela capitalismului sabatic sau a capitalismului de cumetrie.

Legislatia romaneasca este dictata de catre impostorul Elie Wiesel?

[tp_product id=”194110772″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info