fbpx

RSS

De ce este gazul mai scump cu ap…

În urmă cu doar câți…

PROTEST: Situația familiei medic…

Situația familiei me…

A. Pavelescu: "Politicile coloni…

"BĂTĂLIA ELECTORALĂ …

Avertisment dur din partea lui D…

Senatorul Daniel Cat…

Deputatul Daniel Gheorghe: "De c…

Deputatul PNL Daniel…

A. Pavelescu: "Dovada unei adevă…

"DE ZIUA NAȘTERII SA…

Istoricul Gică Manole: "Suntem c…

Miercuri, 15 ianuari…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentariul unui roman suparat: “NI SE PREGĂTEȘTE DIN NOU TOTALITARISMUL?!”

Print Friendly, PDF & Email

Aproape în fiecare săptămână, de la un timp, se interzic prin lege tot felul de adeziuni la unele organizații istorice, sau cultul unor anumite personalități, care, în prealuminata – mai presus de Dumnezeu – minte a „aleșilor” noștri, ar reprezenta o fraudă. Parafrazând proverbul cu ”Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou” ( Doamne, cum de nu dă iama la Casa Poporului și la Cotroceni ), mare ar fi minunea să nu trezim pe cap cu legi și ordonanțe de urgență, care să interzică, rând pe rând, toate partidele în afara celui din care face parte președintele!

Comentariul unui roman suparat: “NI SE PREGĂTEȘTE DIN NOU TOTALITARISMUL?!”

Ce dracu bă, Iohannis, s-a mutat spiritul lui Ceaușescu în tine?!!!… De aia ai interzis cultul personalității sale, ca să ți se închine România ție?!… Tu chiar ne crezi proști!… Din nefericire, faptele o confirmă! Nu te așteaptă nimeni cu parul să-ți bage mințile în cap!!!

Autor: Gheorghe Doru Popa

Nota noastra: Prin interzicerea liberei exprimari si prin impunerea cu forta a unor “adevaruri” care trezesc suspiciuni pana si unor creiere de gaina, aceasta lege anticonstitutionala nu face altceva decat sa continuie prigoana impotriva luptatorilor anticomunisti si a descendentilor acestora. Mai mult, a reusit chiar sa starneasca unele discutii pana si in afara Romaniei. De ce ar fi fost necesar ca Romania sa interzica negarea Holocaustului de doua ori?

Va invitam sa cititi articolul „Why Romania had to ban Holocaust denial twice” publicat de catre


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
elefant.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
piatraonline.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL