libris.ro

Justitia „independenta” s-a intalnit cu justitia divina? Cristi Danilet fata cu realitatea unei calatorii cu trenul in Romania

Justitia „independenta” s-a intalnit cu justitia divina? Cristi Danilet fata cu realitatea unei calatorii cu trenul in Romania

Justitia „independenta” s-a intalnit cu justitia divina? Cristi Danilet fata cu realitatea unei calatorii cu trenul in Romania – judecatorul de la CSM a descris cum a decurs calatoria sa cu trenul, fara a preciza insa de unde si pana unde a calatorit. Pentru cei care habar nu au cat mai costa o paine sau un bilet de tramvai sau autobuz, este un adevarat soc „cultural” atunci cand dau fata in fata cu realitatea. Ce ne povesteste de fapt reprezentantul „justitiei independente” nu este nicidecum o noutate pentru multi dintre noi, ci este doar una din rarele intalniri ale „justitiei independente” cu justitia divina.

„Deci, calatoria cu trenul a insemnat: plecat la ora 3 noaptea, trenul full. Tinerii la clasa a doua, varstnicii la clasa intai. Diferenta de pret de trei ori mai mare. Vagoanele cu locuri comune, fara compartimente. Vamaiotii pe hol in picioare. Locul meu ocupat de o doamna care nu poate merge cu spatele. Locul ei pe care ar trebui sa ma duc ocupat de bagajul unui domn care e pe undeva hai-hui. Ma asez pe un loc liber cine stie pana unde. Un nash de tren fara sa salute, altul extrem de amabil. Copilul unei doamne care vomita. Telefoane care suna. Vorbit tare, sa auda toti. Muzica din casca unuia se aude si ea. Scaune extrem de incomode. Un pui de somn prins de o aripa. Un rasarit de soare vazut pe bucati din tren pe ferestrele spalacite. Plescait de buze si limbi de la indragostiti. O poveste despre cat de civilizati sunt aia din Suedia si Norvegia si cum sunt ei deranjati de cersetorii romani. O alta despre bomboane cu miere. Si inca una despre pastile. Nashul are si el Facebook. Afara e ziua acum. Ultima poveste este despre abonamentul la telefon. Gata. Bine c-am sosit!”, a postat Cristi Danilet pe contul sau de Facebook

 

Judecatorul Cristi Danilet si-a facut chiar si un selfie pe care l-a postat pe Facebook pentru a ne arata conditiile in care a calatorit el cu trenul.Cine este responsabil pentru starea in care se gaseste CFR-ul si multe alte dintre companiile de stat din Romania? Nu cumva un nene care este putin cam inrudit cu Basescu a devalizat CFR-ul cumparand pentru CFR-isti costume de scafandru si suruburi „de lux”, in valoare de miloane de lei vechi bucata? Si nu cumva ca aceeasi „justitie independenta” a facut tot posibilul ca acel nene indragostit de costume de scafandru sa nu plateasca pentru jaful de proportii pe care l-a facut cat timp a stat la sefia acestei institutii?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ne pare rau insa ca reprezentantul „justitiei independente” nu a avut parte de toate senzatiile tari de care poti avea parte in timpul calatoriilor cu trenul in Romania: sa fie agresat si talharit de hoti, sa fie asaltat de cersetorii care cutreiera in lung si in lat trenul, sa fie violat intr-un vagon mai intunecat, sa i se scuipe coji de seminte in nas, sa participe involuntar la un concert ad-hoc de manele, etc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info