libris.ro

Un rabin il acuza pe Basescu ca este papusa in mainile evreilor care denigreaza Romania pentru a primi fonduri pentru activism

Un rabin il acuza pe Basescu ca este papusa in mainile evreilor care denigreaza Romania pentru a primi fonduri pentru activism

Un rabin il acuza pe Basescu ca este papusa in mainile evreilor care denigreaza Romania pentru a primi fonduri pentru activism. Este vorba despre Eli Caufman, un rabin si istoric cu origini romanesti, emigrat in anii ’60 in Israel si care dezvaluie acum ce se afla de fapt in spatele organizatiilor antiromanesti care denigreaza Romania cu orice ocazie. Surprinde insa duritatea declaratiilor lui Eli Caufman la adresa celor care se ocupa cu aceste „activism” antiromanesc dar si la adresa politicienilor romani care au fost tranformati in niste marionete care sa sustina institutional aceste actiuni antiromanesti.

„Pentru noi, evreii religiosi, comunismul este mai extremist decat nazismul. Iar liderii comunitatii evreiesti din Romania sunt oamenii Anei Pauker, fosti comunisti. Cat a fost Ceausescu la putere, Aurel Vainer se prezenta ca neamt. Dupa aceea, s-a facut deodată evreu. Astfel de oameni sunt cei mai extremisti, foarte cinici, nu le pasa de viata omului… Un om care poate spune ca viata unui copil evreu valoreaza mai mult decat viata altui copil este un nazist si un fascist.

Evreii din Romania nu prea au ce face in cultura si religie, pentru ca sunt asimilati si atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. In Ungaria, lui Wiesel ii e frica sa faca ce face in Romania.

Nici statistica nu e adevarata: in Romania nu au murit asa de multi la holocaust, pentru ca o parte din Romania era sub Ungaria si acolo ungurii i-au omorat pe evrei. Multi evrei au fost salvati de romani.

Unde sunt povestile despre aceste fapte? Sa va mai spun ceva: un domn istoric din Iasi, Cioflanca, a facut mare poveste pe un progrom in Iasi, dar era o poveste antiromaneasca, facuta pe bani primiti de la organizatii din America

Basescu! Basescu a dat un premiu unui rabin-papusa care batjocoreste toata Romania in strainatate. Poate Basescu nu a stiut, comunitatea i l-a propus… Astia aduc ura intre romani si evrei. Eu de sapte ani vin in Romania, merg imbracat ca evreu, nu am vazut niciodată antisemitism in Romania. Doar comunitatea evreiasca spune ca e antisemitism, pentru ca vrea sa fie antisemitism, pentru ca antisemitismul asta le aduce bani.”, a declarat Eli Caufman in timpul emisiunii „In arena”, de la postul de televiziune Litoral TV din Constanta.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Inca de la inceputul anilor ’90 Romania este subiectul unor critici aduse de cate comunitatea evreiasca si anumite evenimente din WW2 sunt ori exagerate la maxim ori chiar inflorite de-a dreptul pe alocuri. Un astfel de individ care nu a ezitat sa atace Romania si romanii pe oriunde i-a prins este si Elyakim Schlesinger pe care Traian Basescu sare imediat sa-l premieze cu Ordinul National „Serviciul Credincios”- in grad de Comandor.

Eli Caufman face o acuzatie dura impotriva acestui Elyakim Schlesinger si spune ca totul este un teatru ieftin prin care evreii recurg pentru a santaja tarile implicate in WW2 si ca Basescu este marioneta acestora.

In afara de Elyakim Schlesinger, Traian Basescu a mai decorat cu distinctiile cele mai inalte pe alti doi mari „iubitori de romani”, pe Laszlo Tokes ( colaborator dovedit al Securitatii, spion si tradator de tara) si pe Mark Gitenstein, un individ care prin prezenta sa (ne)diplomatica de la Bucuresti a lasat un gust amar si mult greata, pana si celor mai inversunati proamericani din Romania.

Tesu Solomovici este un alt scriitor evreu care a intrat in vizorul acestor organizatii, fiind acuzat ca nu a prezentat in cartea pe care a publicat-o despre Ion Antonescu, o varianta cat mai „convenabila” pentru comunitatea evreiasca.  Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania il acuza pe Tesu Solomovici in cadrul unui raport in care din lipsa de respect sau din necunoastere ii pocesc si numele spunandu-i Solomonovici, ca prin publicarea biografiei lui Ion Antonescu a participat la „generarea situatiilor confuze menite sa creeze platformele stiintifice exploatate pentru propagarea teoriilor negationiste si antisemite”.

Cu alte cuvinte, cine nu este cu ei este impotriva lor, nelipsind parca mare lucru sa se ajunga la paradoxul de a acuza pana si pe un evreu ca Tesu Solomovici de antisemitism. Avem oare de a face cu o vanatoare de vrajitoare asa cum spune Eli Caufman, totul fiind motivat de interese egoiste si de mercantilism, activismul antiromanesc fiind o modalitate usoara de finantare, dar care presupune revenirea la perioada prigoanei staliniste din Romania de la mijlocul secolului trecut?

“Fara ura si fara partinire. Am vrut sa scriu o carte cinstita. Sa ma pot uita in ochii cititorilor mei”, a spus Tesu Solomovici despre aceasta carte pe care a publicat-o

Tesu Solomovici este un alt scriitor evreu care a intrat in vizorul acestor organizatii, fiind acuzat ca nu a prezentat in cartea pe care a publicat-o despre Ion Antonescu, o varianta cat mai "convenabila" pentru comunitatea evreiasca.
Tesu Solomovici este un alt scriitor evreu care a intrat in vizorul acestor organizatii, fiind acuzat ca nu a prezentat in cartea pe care a publicat-o despre Ion Antonescu, o varianta cat mai „convenabila” pentru comunitatea evreiasca., foto: captura foto

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info