libris.ro

Cum sa exportati comentariile de pe Vivacity Facebook catre DISQUS

Cum sa exportati comentariile de pe Vivacity Facebook catre DISQUS

Pentru cei care v-ati intrebat cum se pot exporta comentariile de pe Vivacity Facebook catre DISQUS, indiferent de motivele pentru care ati recurge la o astfel de solutie, o sa va spunem cum am procedat noi. Din cauza modificarii legislatiei si a unui control mai strict al monitorizarii spatiului virtual si in special al retelelor de socializare, ne-am hotarat sa renuntam la Vivacity Facebook, plugin-ul pentru comentarii folosit pana acum pe site-ul nostru deoarece nu aveam un control riguros prin care sa putem modera eficient anumite comentarii.

Din pacate inca nu exista o solutie de genul plugin-urilor create special pentru wordpress care sa faca acest lucru, dar in schimb am gasit informatii pe pagina help.disqus.com care sa ne ajute sa putem importa manual comentariile de pe Facebook ale utilizatorilor, prin intermediul unui fisier XML al carui template are un format special compatibil cu DISQUS.

Puteti accesa comentariile pentru fiecare URL al unui articol sau pagini de pe site-ul vostru cu ajutorul  https://graph.facebook.com/comments/?ids={YOUR_URL}, unde {YOUR_URL} este URL-ul articolului dumneavoastra.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Exemplu: https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://glasul.info/2015/08/10/autoritatile-din-romania-retrag-cetatenia-romana-gagauzia/

 

Folosind un template pentru un fisier XML cu un format special pentru a fi compatibil cu DISQUS puteti importa manual comentariile Facebook. Pentru a putea importa comentariile Facebook catre DISQUS trebuie sa asociati site-ul dumneavoastra de pe care vreti sa exportati comentariile contului de pe DISQUS, apoi intrati in zona de administrare a contului si la  sectiunea „Import into Disqus” uploadati fisierul WXR XML ( Generic (WXR)) dupa ce ati editat si modificat manual template-ul standard.

Cum sa exportati comentariile de pe Vivacity Facebook catre DISQUS
Cum sa exportati comentariile de pe Vivacity Facebook catre DISQUS

Pentru cei care au mai putina experienta cu wordpress sau cu instalarea si folosirea plugin-urilor sau importul/exportul de comentarii am creat si un clip video in care am aratat pasii care trebuie urmati pentru a putea importa manual comentariile de pe Facebook catre DISQUS.

[tp_product id=”194120616″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info