Legea 217/2015 a fost conceputa pentru a proteja criminalii pe timp de pace!

Ce intelegem noi prin criminali pe timp de pace? Prin criminali pe timp de pace noi intelegem acea adunatura de bestii, de animale cu chip de om care s-au dat jos de pe tancurile sovietice si care au aruncat in inchisori, au torturat si au ucis floarea intelectualitatii romanesti interbelice. Prin criminali pe timp de pace noi intelegem de asemenea si acea adunatura de lighioane care a pus mana pe putere in Romania incepand cu anul 1989, vinovata de un genocid de neconceput, unul de amploare atat de mare incat a depasit pierderile umane si materiale ale Romaniei din cele doua razboaie mondiale.

Criminalii pe timp de pace sunt o specie atat de odioasa si de jegoasa, incat faptele lor sunt de o gravitate mult mai mare si fara nici un pic de circumstante atenuante fata de situatiile intalnite uneori intr-un razboi. Acesti criminali pe timp de pace au timp sa premediteze si sa ucida sistematic si institutionalizat prin masurile lor satanice, atent planificate.

Ce poate insemna distrugerea economiei si a industriei, distrugerea locurilor de munca a milioane de romani decat condamnarea lor la moarte? Cate familii au fost distruse, cati romani nu s-au sinucis din cauza pierderii sau a lipsei locurilor de munca, din cauza datoriilor si lipsei mijloacelor de existenta?

Ce poate insemna inchiderea a sute de spitale sau de puncte medicale de prim ajutor decat crima cu premeditare aplicata institutional? Ce poate insemna inchiderea de scoli si lipsirea de educatie a unor copii decat condamnarea acestora la excludere sociala si la un trai aflat de cele mai multe ori sub limita saraciei?

Legea 217/2015 este facuta in asa fel incat sa protejeze criminalii pe timp de pace, criminali care au fost mult mai sadici si mai odiosi, activand pe o perioada mult mai indelungata, in care le-au cazut victime peste 4 milioane de romani.

Unde este condamnarea comunismului, a terorii bolsevice care a umplut atatea familii de romani de lacrimi si de disperare prin incursiunile nocturne in care cei dragi erau rapiti in miez de noapte de langa familie si care adeseori dispareau fara urma, fara ca macar rudele lor sa stie unde au fost ucisi si ingropati, fara ca macar sa le poata pune o cruce la cap sau sa le aprinda o lumanare?

O lege care apara teroarea bolsevica instaurata in Romania, o lege care apara criminalii pe timp de pace, atat pe cei de la miljocul secolului trecut cat si pe cei postdecembristi,  nu poate fi decat o lege anticonstitutionala, antidemocratica, antiromaneasca si … impotriva bunului simt.

Pentru ce a fost infiintat un asa zis “institut” care sa haituiasca cetatenii romani pe proprii lor bani? Cui foloseste aceasta prigoana? Acest Gestapo ideologic? Nu prin abuzuri, ci prin educatie se stopeaza extremismul.

[poll id=”16″]
Legea 217/2015 a fost conceputa pentru a proteja criminalii pe timp de pace!
Legea 217/2015 a fost conceputa pentru a proteja criminalii pe timp de pace!