Legea 217/2015 a fost conceputa pentru a proteja criminalii pe timp de pace!

Ce intelegem noi prin criminali pe timp de pace? Prin criminali pe timp de pace noi intelegem acea adunatura de bestii, de animale cu chip de om care s-au dat jos de pe tancurile sovietice si care au aruncat in inchisori, au torturat si au ucis floarea intelectualitatii romanesti interbelice. Prin criminali pe timp de pace noi intelegem de asemenea si acea adunatura de lighioane care a pus mana pe putere in Romania incepand cu anul 1989, vinovata de un genocid de neconceput, unul de amploare atat de mare incat a depasit pierderile umane si materiale ale Romaniei din cele doua razboaie mondiale.

Criminalii pe timp de pace sunt o specie atat de odioasa si de jegoasa, incat faptele lor sunt de o gravitate mult mai mare si fara nici un pic de circumstante atenuante fata de situatiile intalnite uneori intr-un razboi. Acesti criminali pe timp de pace au timp sa premediteze si sa ucida sistematic si institutionalizat prin masurile lor satanice, atent planificate.

Ce poate insemna distrugerea economiei si a industriei, distrugerea locurilor de munca a milioane de romani decat condamnarea lor la moarte? Cate familii au fost distruse, cati romani nu s-au sinucis din cauza pierderii sau a lipsei locurilor de munca, din cauza datoriilor si lipsei mijloacelor de existenta?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ce poate insemna inchiderea a sute de spitale sau de puncte medicale de prim ajutor decat crima cu premeditare aplicata institutional? Ce poate insemna inchiderea de scoli si lipsirea de educatie a unor copii decat condamnarea acestora la excludere sociala si la un trai aflat de cele mai multe ori sub limita saraciei?

Legea 217/2015 este facuta in asa fel incat sa protejeze criminalii pe timp de pace, criminali care au fost mult mai sadici si mai odiosi, activand pe o perioada mult mai indelungata, in care le-au cazut victime peste 4 milioane de romani.

Unde este condamnarea comunismului, a terorii bolsevice care a umplut atatea familii de romani de lacrimi si de disperare prin incursiunile nocturne in care cei dragi erau rapiti in miez de noapte de langa familie si care adeseori dispareau fara urma, fara ca macar rudele lor sa stie unde au fost ucisi si ingropati, fara ca macar sa le poata pune o cruce la cap sau sa le aprinda o lumanare?

O lege care apara teroarea bolsevica instaurata in Romania, o lege care apara criminalii pe timp de pace, atat pe cei de la miljocul secolului trecut cat si pe cei postdecembristi,  nu poate fi decat o lege anticonstitutionala, antidemocratica, antiromaneasca si … impotriva bunului simt.

Pentru ce a fost infiintat un asa zis “institut” care sa haituiasca cetatenii romani pe proprii lor bani? Cui foloseste aceasta prigoana? Acest Gestapo ideologic? Nu prin abuzuri, ci prin educatie se stopeaza extremismul.

[poll id=”16″]
Legea 217/2015 a fost conceputa pentru a proteja criminalii pe timp de pace!
Legea 217/2015 a fost conceputa pentru a proteja criminalii pe timp de pace!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Romania se afla sub stare nedeclarata de ocupatie

lun aug. 17 , 2015
Ca si cum n-ar fi fost de ajuns faptul ca memoria unor personalitati romanesti este surghiunita si prigonita printr-o lege absolut anticonstitutionala, antidemocratica si pur antiromaneasca, acum ne trezim mai nou ca tovarasii revigorati de aceasta masura prind curaj si spun chiar ca isi doresc reabilitarea unor personaje sinistre din […]
Urechea Anei Pauker…

Poate vă place și:

libris.ro