Romania se afla sub stare nedeclarata de ocupatie

Urechea Anei Pauker…

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns faptul ca memoria unor personalitati romanesti este surghiunita si prigonita printr-o lege absolut anticonstitutionala, antidemocratica si pur antiromaneasca, acum ne trezim mai nou ca tovarasii revigorati de aceasta masura prind curaj si spun chiar ca isi doresc reabilitarea unor personaje sinistre din odioasa galerie a calailor neamului romanesc, precum Ana Pauker.

Doi marxistoizi ignoranti, promoveaza un proiect cinematografic prin care sa-i reabiliteze imaginea sinistrei Anei Pauker, proiectandu-i o imagine prin care oamenii sa uite ca a fost o criminala feroce a regimului bolsevic instaurat cu forta de catre rusi in Romania.

[info]Gloria si decaderea Anei Pauker[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Romania se afla sub stare nedeclarata de ocupatie

Constantin Pârvulescu, unul dintre scenaristi, vorbeste chiar in termeni deosebit de elogiosi despre Ana Pauker:

[alert-announce]”Ana Pauker e un personaj care si-a trait viata pe muchie de cutit. Ganditi-va: evreica intr-o tara profund antisemita, comunista intr-o societate fara proletariat, femeie intr-un partid de barbati; stalinista cu sot trotkist ucis de Stalin, o mama care si-a abandonat copii ca sa serveasca revolutia. A fost impuscata, torturata, a stat ani in puscarie doar ca sa fie tradata si marginalizata de proprii ei tovarasi de partid.”, a declarat Constantin Pârvulescu pentru socialeast.ro[/alert-announce]

HBO ar putea produce acest film despre Ana Pauker. HBO Romania a facut publica lista scenariilor care vor intra in finala unui concurs din care vor fi alese pentru dezvoltarea unor serii TV, printre care se afla si scenariul unui film despre Ana Pauker. Scenariul filmului este scris de catre Constantin Pârvulescu, profesor la UV Timisoara si Daniela Ratiu, jurnalista (Evenimentul Zilei).

Curat murdar! Constatam astfel ca personalitatile si elita intelectualitatii romanesti trebuie sa moara in mentalul colectiv romanesc pentru a invia personaje precum Ana Pauker, cu tot cu cultul personalitatii acesteia pe care unii nu se sfiesc sa-l promoveze. In fond de ce nu ar face-o? Doar nu exista nici o  lege care sa incrimineze in Romania acest lucru.

MRU-In calitatea sa de ministru de externe a afisat langa biroul sau portretul Anei Pauker. Cu toate ca i s-a cerut indepartarea acelui portret Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere venita din partea celor de la AAAPE. Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele Anei Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata.
MRU-In calitatea sa de ministru de externe a afisat langa biroul sau portretul Anei Pauker. Cu toate ca i s-a cerut indepartarea acelui portret Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere venita din partea celor de la AAAPE. Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele Anei Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata.
Mihai Duta, 15 iulie 2015 - "Nu stiu de ce imi vine tot mai des in minte Ana Pauker in ultima perioada...Ce sa fie?"
Mihai Duta, 15 iulie 2015 – „Nu stiu de ce imi vine tot mai des in minte Ana Pauker in ultima perioada…Ce sa fie?”, foto: Facebook

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info