A doua rebolsevizare a Romaniei se petrece acum, in plin regim “democratic”, pe repede inainte!

“POMUL DUPĂ ROADE SE CUNOAŞTE, IAR OMUL DUPĂ FAPTE.” proverb românesc. Ne mai luăm după ce vorbesc sau numai după ce fac “conducătorii” Statului?

De la ăştia aşteptam noi salvarea Poporului Român? Abia în prezent s-a instalat stabil în România adevăratul Comunism Bolşevic, sub masca libertăţii şi mirajului de bunăstare economică, a mult lădatului sistem capitalist în care cine n-are capital, slugărește, dacă i se permite, la cei care au capital, sistem în care, în mod misterios, numai bolșevicii antiromâni au capital.

A doua rebolsevizare a Romaniei se petrece acum, in plin regim “democratic”, pe repede inainte!

Cu două săptămăni în urmă scriam articolul „TRĂIASCĂ REPUBLICA BOLȘEVICĂ ROMÂNIA. Regimul Klaus W. Johannis continuă prigoana împotriva românilor începută de regimul Ana Pauker.” Tot ceea ce s-a întâmplat de atunci arată ca lucrurile se amplifică și se consolidează ÎMPOTRIVA intereselorPoporului Român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Bolșevicii bine așezați în conducerea de stat impun legile antiromânești după planul lor de genocid asupra Poporului Român iar asupra celor care supraviețuiesc, în cazul celor care reuşesc să scape temporar, aplică mijloacele de exterminare juridică și apoi economică.

Tot ce a fost vreodată inițiat în Țara Noastră împotriva bolșevismului este azi interzis. Dar desigur, doar Comunismul Bolșevic nu este interzis, dimpotrivă, demnitarii bolșevici își etalează idolii bolșevici pe pereți în birourile Guvernului chipurile Român, precum cazul lui MRU.

Recenta lege „antilegionară”, in fapt profund antiromânească, nr. 217/2015, este parte din accelerarea procesului de exterminare a Poporului Român prin identificarea şi distrugerea patrioților sau mişcărilor de apărare patriotică, astfel încât Poporul să rămână fără nici o orientare, fără claritate, fără organizare, fără conducere, la dispoziţia planurilor bolșevicilor.

Cine nu poate percepe și atâta lucru nu se poate salva nici pe el/ea, nici pe alții nicidecum să poată pune umărul la salvarea Poporului Român.

Nişte predecesori înţelepţi, interzişi azi, ne-au învăţat să trăim în sărăcie, să ucidem poftele de îmbogăţire materială, să trăim o viaţă aspră şi severă, să alungăm luxul, îmbuibarea, să înlăturăm orice formă de exploatare a omului de către om, să jertfim pentru ţara, să apărăm o anume mişcare patriotică în mod special de orice i-ar putea scădea înalta linie morală.

Un roman care îşi conduce viaţa după principiile de mai sus este imun la influenţele inamicului ceea ce îl dispera pe inamic. De aici interzicerile de tot felul.

Ce ni se interzice cel mai virulent, în moduri diverse şi perfide? Ne este interzis să ne iubim ţara, să ne iubim credinţa, şi să fim stăpâni în propria ţară, ca urmare, ne este interzis să accedem la funcții în stat, să știm adevărul despre patrioții ce ne-au precedat si în mod special, de 151 de ani Biserica Ortodoxă este atacată, sărăcită și calomniată continuu, inamicul urmărind să distrugă și acest suport esențial al Poporului Român precum și legătura noastră cu izvorul adevărului.

Oare nu este orbitor de evident lucrul pe care noi trebuie să îl consolidăm și să îl facem?

Autor: Adrian Grigoriu

[tp_product id=”194125106″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

BOR acuza site-ul Adevarul de atacuri comandate si de manipulare a opiniei publice

lun aug. 24 , 2015
Site-ul Adevarul este recunoscut deja ca un fidel atacator al Bisericii Ortodoxe Romane, dar si ca un defaimator sau propovaduitor al propagandei antiromanesti impotriva unor valori si simboluri nationale romanesti, atat impotriva valorilor culturale, morale, istorice, cat si impotriva valorilor spirituale ale neamului romanesc. Site-ul Adevarul continua atacul la adresa Bisericii […]
BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ SUB ASEDIU, Mitropolia Iasi

Poate vă place și:

libris.ro