RSS

Un român din Transilvania a bine…

Un român din Transilv…

Gelu Vișan: "Este pentru prima d…

Gelu Vișan: "Este pen…

Generalul Dumitru Iliescu: "Daca…

Generalul Dumitru Ili…

Provocare! Gest sfidator cu stea…

Provocare! Gest sfida…

Rusinos! Cui i-au amplasat statu…

Rusinos! Cui i-au amp…

Tarile Baltice sar in apararea P…

Tarile Baltice sar in…

Toxicitatea lui Emil Boc inca se…

Toxicitatea lui Emil …

Bataie de joc la Carei! Parcul d…

Bataie de joc la Care…

Emotionant! Imnul românilor din …

Emotionant! Imnul rom…

Românii din Carei cunosc "greuta…

Românii din Carei cun…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

A doua rebolsevizare a Romaniei se petrece acum, in plin regim “democratic”, pe repede inainte!

“POMUL DUPĂ ROADE SE CUNOAŞTE, IAR OMUL DUPĂ FAPTE.” proverb românesc. Ne mai luăm după ce vorbesc sau numai după ce fac “conducătorii” Statului?

De la ăştia aşteptam noi salvarea Poporului Român? Abia în prezent s-a instalat stabil în România adevăratul Comunism Bolşevic, sub masca libertăţii şi mirajului de bunăstare economică, a mult lădatului sistem capitalist în care cine n-are capital, slugărește, dacă i se permite, la cei care au capital, sistem în care, în mod misterios, numai bolșevicii antiromâni au capital.

A doua rebolsevizare a Romaniei se petrece acum, in plin regim “democratic”, pe repede inainte!

Cu două săptămăni în urmă scriam articolul „TRĂIASCĂ REPUBLICA BOLȘEVICĂ ROMÂNIA. Regimul Klaus W. Johannis continuă prigoana împotriva românilor începută de regimul Ana Pauker.” Tot ceea ce s-a întâmplat de atunci arată ca lucrurile se amplifică și se consolidează ÎMPOTRIVA intereselorPoporului Român.

Bolșevicii bine așezați în conducerea de stat impun legile antiromânești după planul lor de genocid asupra Poporului Român iar asupra celor care supraviețuiesc, în cazul celor care reuşesc să scape temporar, aplică mijloacele de exterminare juridică și apoi economică.

Tot ce a fost vreodată inițiat în Țara Noastră împotriva bolșevismului este azi interzis. Dar desigur, doar Comunismul Bolșevic nu este interzis, dimpotrivă, demnitarii bolșevici își etalează idolii bolșevici pe pereți în birourile Guvernului chipurile Român, precum cazul lui MRU.

Recenta lege „antilegionară”, in fapt profund antiromânească, nr. 217/2015, este parte din accelerarea procesului de exterminare a Poporului Român prin identificarea şi distrugerea patrioților sau mişcărilor de apărare patriotică, astfel încât Poporul să rămână fără nici o orientare, fără claritate, fără organizare, fără conducere, la dispoziţia planurilor bolșevicilor.

Cine nu poate percepe și atâta lucru nu se poate salva nici pe el/ea, nici pe alții nicidecum să poată pune umărul la salvarea Poporului Român.

Nişte predecesori înţelepţi, interzişi azi, ne-au învăţat să trăim în sărăcie, să ucidem poftele de îmbogăţire materială, să trăim o viaţă aspră şi severă, să alungăm luxul, îmbuibarea, să înlăturăm orice formă de exploatare a omului de către om, să jertfim pentru ţara, să apărăm o anume mişcare patriotică în mod special de orice i-ar putea scădea înalta linie morală.

Un roman care îşi conduce viaţa după principiile de mai sus este imun la influenţele inamicului ceea ce îl dispera pe inamic. De aici interzicerile de tot felul.

Ce ni se interzice cel mai virulent, în moduri diverse şi perfide? Ne este interzis să ne iubim ţara, să ne iubim credinţa, şi să fim stăpâni în propria ţară, ca urmare, ne este interzis să accedem la funcții în stat, să știm adevărul despre patrioții ce ne-au precedat si în mod special, de 151 de ani Biserica Ortodoxă este atacată, sărăcită și calomniată continuu, inamicul urmărind să distrugă și acest suport esențial al Poporului Român precum și legătura noastră cu izvorul adevărului.

Oare nu este orbitor de evident lucrul pe care noi trebuie să îl consolidăm și să îl facem?

Autor: Adrian Grigoriu

libris.ro
[tp_product id=”194125106″ feed=”396″]

Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Moment istoric la Cernauti. Se cere revenirea la denumirile istorice romanesti ale strazilor din oras, foto: zorilebucovinei.com
Moment istoric la Cernauti. Se cere revenirea la denumirile istorice romanesti ale strazilor din oras

Conform legislaţiei privind decomunizarea, cele mai multe denumiri de străzi...

Romanii nu vor moschee la Bucuresti. Pentru a impiedica viitoarea constructie a unei moschei, un roman a aplicat metoda spaniola
Romanii nu vor moschee la Bucuresti. Pentru a impiedica viitoarea constructie a unei moschei, un roman a aplicat metoda spaniola

Inspirat de metoda spaniola prin care este impiedicata construirea de moschei,...

ANAF-ul a ajuns in cele din urma si la manelistii care nu pot justifica zeci de milioane de euro
ANAF-ul a ajuns in cele din urma si la manelistii care nu pot justifica zeci de milioane de euro

Doar intr-o singura luna, inspectorii ANAF au descoperit peste 2...

Închide