libris.ro

Europa este vulnerabila! Printre refugiati se pot ascunde chiar agresorii acestora

Europa este vulnerabila! Printre refugiati se pot ascunde chiar agresorii acestora

Printre refugiatii care incercau sa treaca granita din Macedonia s-au infiltrat si teroristi ai statului islamic. Unul dintre acestia a fost fotografiat, recunoscut si oprit la granita. Priviti imaginea de mai sus si observati cicatricea din dreptul ochiului pe care cel mai probabil teroristul statului islamic a capatat-o in cursul luptelor pe care le desfasoara gruparea fundamentalista islamica in Siria sau in Irak. Dar oare cati or fi trecut deja de granitele Europei, neobservati de catre autoritatile care s-au vazut total depasite de aceasta situatie?

Europa este vulnerabila! Printre refugiati se pot ascunde chiar agresorii acestora

La inceput ceva mai timide, constranse si de rigorile ideologiei neomarxiste a „corectitudinii politice”, impusa fortat de ceva vreme ca un adevarat etalon pentru toate tarile membre ale UE in ceea ce priveste politicile legate de fenomenul imigrationist, unele autoritati ale statelor europene au inceput sa declare tot mai clar si mai raspicat ca de fapt avem de a face cu o adevarata conspiratie, o imigratie organizata si finantata cu bani foarte multi de anumite forte oculte.

Nu trebuie sa fii cine stie ce savant ca sa observi de la bun inceput ca marea masa a imigrantilor este formata din barbati tineri, in putere, ba chiar cu unele abilitati atletice de invidiat, adica niste specimene cu totul si cu totul diferite de cum arata de regula niste refugiati de razboi. Nu seamana nici macar cu valurile de imigranti „economici”, asa cum au fost numiti musulmanii care au emigrat in anii 70-80 in Europa pentru a munci sau a-si deschide afaceri (vezi marea imigratie a turcilor in Germania).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Tot sub impresia dictaturii corectitudinii politice, unele mari cotidiene europene incep sa traga discret semnale de alarma cu privire la o potentiala ciocnire a civilizatiilor, una atat de brusca si de brutala incat poate duce in viitorul apropiat la sfarsitul batranei Europe, asa cum o stiau bastinasii pana acum.

 

Comportamentul unora dintre imigranti nu este deloc unul tipic pentru niste refugiati de razboi sau nici macar pentru niste imigranti „economici”. Atitudinea de neinteles a unora dintre imigranti, care nu se sfiesc sa participe la acte antisociale de o violenta iesita din comun, a reusit deja sa divida Europa atat fizic (vezi gardul ridicat de Ungaria la granita cu Serbia) cat si politic, prin aparitia unor formatiuni politice nationaliste a caror popularitate creste simtitor.

Glasul.info

[tp_product id=”194110087″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info