RSS

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

PENTRU UCIGASII MEMORIEI ROMANESTI CER INSTITUIREA PEDEPSEI CU MOARTEA!

Print Friendly, PDF & Email

Pentru ucigasii memoriei romanesti cer imperios si îin regim de necesitate reintroducerea perpetua a pedepsei cu moartea. Traim intr-o lume sangeroasa, istoria este o continua linie de sosire, din antichitate pana astazi au pierit nenumarate semintii intr-o competitie aspra, cu reguli contrare oricarui precept biblic.

Noi am ramas de milenii in plutonul de frunte al acestui nemilos si tragic maraton universal, schimbul facandu-se mereu de la o generatie la alta, cu o pleiada de martiri si eroi, pana in zilele noastre. Cum in lumea divina exista legi si porunci care o apara de detractori si vanzatori, cer justitie pe masura impotriva ucigasilor memoriei romanesti, instituirea pedepsei cu moartea.

Admir tarile care isi iubesc, apara si isi pastreaza existenţa cu orice pret, cand ucizi un popor, trebuie sa fii ucis, Biblia este plina de asemenea pilde, iar legea umana este coborata din cea divina, de aceea nu este mai presus decat legea mama nici macar cu o picatura.

Laurian Stănchescu,

Membru titular, Uniunea Scriitorilor din Romania,

Presedinte, Fundatia “Ideea Contemporana”

Sursa: magazincritic.ro

[tp_product id=”193969182″ feed=”158″]

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline