libris.ro

Incertitudini religioase. Legislatia din Turcia interzice construirea de biserici crestine pe cand la Bucuresti se vrea numaidecat o mega moscheie. Cine sunt prostii in aceasta „afacere”?

Incertitudini religioase. Legislatia din Turcia interzice construirea de biserici crestine pe cand la Bucuresti se vrea numaidecat o mega moscheie. Cine sunt prostii in aceasta „afacere”?

Certitudini religioase: pentru faptul ca Victor Ponta ii tradeaza pe romani si ii trateaza cu dispret fara a le cere opinia cu privire la construirea unei mega moschei in capitala Romaniei, cu siguranta il va lua dracul! Noi vedem lucrurile foarte simplu: daca turcii nu sunt atat de prosti incat sa accepte biserica ortodoxa la Istanbul, avand legi foarte clare care interzic acest lucru, atunci oare noi de ce suntem atat de prosti sa le facem moscheie fara a primi nimic in schimb? Din partea noastra se asteapta toleranta maxima si din partea lor doar dispret? Este o intrebare pertinenta si chiar cu foarte mult bun simt.

Incertitudini religioase. Legislatia din Turcia interzice construirea de biserici crestine pe cand la Bucuresti se vrea numaidecat o mega moscheie. Cine sunt prostii in aceasta „afacere”?

Faptul ca Victor Ponta, cunoscut mai nou si sub numele de Turcitul, se intoarce in Romania dupa o escala in Turcia, de altfel si aceea foarte mult prelungita, chipurile justificata de o oarecare operatie la picior, ca apoi la intoarcere in tara sa ne recite pe nemestecate instructiunile primite de la Erdogan, iar la scurt sa vedem o adevarata invazie musulmana in Europa ne face sa ne gandim serios daca nu cumva aceste evenimente nu sunt cumva interconectate. Mentionam aici ca Turcia deja duce o politica foarte periculoasa, planand asupra ei si niste suspiciuni teribile in legatura cu actiunile ISIS indreptate impotriva sirienilor, iar implicarea sa in favorizarea destabilizarii Europei ar fi deja prea mult, un drum fara intoarcere pentru politica neo-otomana a lui Erdogan.

Ba putem merge chiar si mai departe cu ipotezele noastre si sa ne intrebam daca nu cumva aceste operatiuni au fost atent planuite cu mult timp inainte, iar calendarul este dat acum pe repede inainte. Cea mai mare invazie islamica a Europei de la alungarea maurilor din Spania si incercarea de a construi cea mai mare moscheie din Europa la Bucuresti sa fie oare doar o pura si nefericita coincidenta? Cu jigodiile care se afla acum la conducerea Romaniei, noi romanii am invatat in ultimul timp sa nu mai credem in „coincidente”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De cine se tem romanii? De ce nu vor mega moscheie la Bucuresti?

Comunitatea musulmana din Romania nu este chiar atat de numeroasa, majoritatea romanilor stiind ca este concentrata mai ales in regiunea de sud est a tarii, in Dobrogea. Dintre comunitatile musulmane din Europa si chiar din lume, comunitatea musulmanilor din Romania poate fi data ca un exemplu de buna convietuire, Dobrogea fiind un adevarat creuzet al culturilor, al credintelor si al raselor. Aportul si influenta acestei comunitati asupra etosului romanesc de-a lungul secolelor a lasat urme adanci, imbogatind atat cultura, gastronomia cat si chiar unele din obiceiurile sau ocupatiile romanilor.

Daca majoritatea romanilor au o parere buna despre musulmanii din Romania atunci de ce nu doresc mega moscheie la Bucuresti? Principalul motiv ar fi frica, urmata de o serie lunga de intrebari, dintre care prima ar fi de ce este necesara cea mai mare moscheie din Europa la Bucuresti, cand majoritatea comunitatii musulmane din Romania este localizata in Dobrogea? Ce li se ascunde de fapt romanilor? Multi se intreaba daca nu cumva aceasta mega moscheie este pregatita pentru miile de musulmani care ii vor fi repartizati Romaniei drept „cota obligatorie” de catre mai marii UE.

Frica romanilor este justificata si nici macar nu-i poti invinovati pentru asta. Prea multa lipsa de transparenta este in jurul acceptarii acestui proiect de construire a unei mega moschei in Romania, in timp ce tarii noastre ii este refuzata reciprocitatea construirii unei biserici in Turcia.

„Tara asta trebuie sa ramana cum e, majoritar crestina!!! Apoi mai marii lumii ar trebui sa opreasca razboiul civil pentru ca nu e o solutie buna popularea Europei cu fundamentalisti. Valorile noastre vechi trebuie pastrate si respectate cu sfintenie de orice vizitator, daca nu e poftit afara….Pentru crestinism, au murit inaintasii nostri si nu ne dorim un razboi civil cauzat de conflicte religioase extremiste. E ca si cand ti-ai aduce un satanist in biserica ca preot….e blasfemie curata. Acesti oameni nu par deloc moderati si trebuie trimisi inapoi acasa dupa rezolvarea urgenta a conflictului lor si inlaturarea dictatorului….Tarile bogate sa ii accepte pana atunci….iar moscheia sa se faca in tarile musulmane si nu la noi.”, a postat Daniel Negrea pe contul sau de Facebook

 

Glasul.info

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info