Românul nu se lasa frate, oricat il ponegresc liftele pagane

Mergeti in sate, pasiti in Harghita si Covasna ca intr-o Catedrala a rezistentei romanesti, sursa foto: Mihai Tirnoveanu

Actiunea Români pentru Români in Harghita. „Românul nu se lasa frate, oricat il ponegresc liftele pagane”, mi-a spus azi un vechi si special prieten. Asa este, Cristiana Vlasceanu si Margarit Sandel sunt doi dintre cei care au inteles ca fara sprijinul nostru, al românilor din Tara si din diaspora, România va muri incet dar sigur in Harghita si Covasna. Nu guvernele ticaloase vor salva Inima Tarii, de 25 de ani aceasta bate fara ele, si bate greu. Noi, oamenii simpli o vom salva daca vom fi uniti in actiuni concrete, in credinta in Neam si in Iisus Mantuitorul.

Orfelinatul Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc, prin copiii veniti aici din TOATA tara pentru a afla adapost si ingrijire tine in viata singurul liceu cu predare in limba româna din oras si din zona. Acest orfelinat administrat intr-un mod exemplar de 12 calugarite greco-catolice, conduse de sora Emilia, supravietuieste exclusiv din donatii. Aici traiesc 150 de copii, aici traieste România.

Multumesc din suflet Cristiana, multumesc din suflet Margarit Sandel, sunt convins ca si voi aveti problemele voastre, ca majoritatea românilor de altfel, cu toate astea ati hotarat ca acesti copii merita contributia si sprijinul vostru. Nu e putin lucru, dovediti ca poporul român este viu si reactioneaza!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vom merge in 20 SEPTEMBRIE la orfelinatul Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc, la copiii stransi din toata Tara pentru a da viata singurului liceu românesc din zona, Marin Preda, asa cum am fost si la alti copii din Harghita si Covasna, cu daruri si cu tricolorul national.

In vederea indeplinirii acestei acţiuni vom utiliza două conturi deschise la BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, diferitelor tipuri de detergenti, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Autor: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”204198338″ feed=”158″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info