fbpx

RSS
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

S-a activat din nou reteaua de ONG-uri si plosnitarii a lui Soros! O puzderie de ONG-uri din Romania cer relocarea a cat mai multi imigranti in tara noastra!

Print Friendly, PDF & Email

S-a activat din nou reteaua de ONG-uri si plosnitarii a lui Soros! O puzderie de ONG-uri din Romania cer relocarea a cat mai multi imigranti in tara noastra! Peste 50 de ONG-uri din Romania cer impotriva Constitutiei Romaniei Articolul 3 (4) ca sa fie Relocate in Romania MULT MAI MULTE MII DE IMIGRANTI decat cei decisi pentru Romania pana acum, scrie fluierul.ro

Chiar daca nici un imigrant clandestin nu si-a manifestat pana acum interesul de a veni in Romania, si mai degraba este stiut faptul ca imigrantii fug ca dracul de tamaie cand aud de tara noastra ca posibila detinatie in care sa fie relocati, peste 50 de ONG-uri sorosiste fac lobby pentru aducerea unui numar cat mai mare posibil de imigranti in Romania!

S-a activat din nou reteaua de ONG-uri si plosnitarii a lui Soros! O puzderie de ONG-uri din Romania cer relocarea a cat mai multi imigranti in tara noastra!

Care este scopul acestei vanzoleli sorosiste si al plosnitariilor din Romania? ONU: “Europa ar avea nevoie pana in 2025 de 159 de milioane de imigranti” George Soros: “In felul acesta, rasa alba va disparea”

George Soros – „Pot afirma cu siguranta ca ultima generatie de copii albi se naste acum”

Ziarul austriac InfoDirekt, cunoscut ca fiind o publicatie apropiata armatei austriece, potrivit unui raport al serviciilor de informatii ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma ca ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanta traficul de imigranti catre Europa.

Iata ce spunea controversatul miliardar George Soros despre viitorul pe care-l doreste el si oculta mondiala „rasei albe”:

„To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents.

Let the white race west country perish in blood and suffering.

Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society!

Long live anarchy!”

– Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014.

„A simti si chiar a crede ca rasa alba este inferioara in fiecare plan imaginabil este natural, avand in vedere istoria sa si documentele curente.

Fie ca tara vestica a rasei albe sa piara in sange si suferinta.

Traiasca societatea multiculturala , rasial amestecata si societatea ecologica fara clase!

Traiască Anarhia!

Vom afirma in mod deschis identitatea noastra cu rasele din Africa si Asia.

Pot afirma cu siguranta ca ultima generatie de copii albi se naste acum.

Comisiile noastre de control vor interzice albilor, in interesul pacii si al eliminarii tensiunilor inter-rasiale, sa se împerecheze cu albi.

Femeia alba trebuie sa se impreuneze cu membri ai raselor negre, barbatul alb cu femei negre.

In felul acesta, rasa alba va disparea, pentru ca amestecarea negrului cu albul inseamnă sfarsitul omului alb si cel mai sangeros inamic al nostru va deveni amintire.”

– In ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014

 

Papusarii lumii se joaca la propriu cu soarta lumii, iar conducatorii europeni par a fi doar niste paiate care se lasa manuiti din umbra de oculta mondiala. Iata unul dintre cele mai tulburatoare videoclipuri despre un viitor ipotetic si sumbru al Europei “ajunsa” in anul 2029:

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194110087″ feed=”396″]

Comentarii

comentarii

Susține presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22


elefant.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL