libris.ro

Avem un avocat al poporului pe care il doare in parti de popor!

Avem un avocat al poporului pe care il doare in parti de popor!

In Romania ultimilor ani au fost abuzuri peste abuzuri impotriva multora dintre cetatenii romani. Si Doamne, ce abuzuri! Ei bine, toate astea s-au intamplat fara ca asa zisul Avocat al Poporului sa se autosesizeze sau macar sa ia in seama zecile sau sutele de memorii care i-au fost adresate pe diferite cai. Avocatul poporului nu a miscat de exemplu nici macar un deget pentru abuzurile ingrozitoare care aveau loc la Pungesti, Vaslui sau pe oriunde prin tara pe unde isi faceau de cap „exploratorii” de gaze de sist si diversele firme de prospectiuni.

In schimb, se autosesizeaza suspect de repede acest asa zis Avocat al Poporului in cazul „relelor tratamente” aplicate proaspatului suspect de coruptie, Sorin Oprescu. In loc sa se ocupe Avocatul Poporului de abuzurile la care este supus poporul roman, acesta il scarpina in cornite pe Sorin Oprescu.

Avem un avocat al poporului pe care il doare in parti de popor!

Nu s-a autosesizat Avocatul Poporului sau sa ia act de plangerile cetatenilor romani in diverse cauze cum ar fi Abuzul vanzarii conditionate constituit de taxa radio-tv pe factura de energie, abuzurile savarsite de diverse firme de prospectiuni care intra pe terenurile romanilor si efectueaza actiuni neautorizate, unele dintre ele chiar deosebit de disctructive pentru mediul inconjurator, abuzul primarului din Pungesti care a facut o larga serie de ilegalitati semnalate de catre localnici, abuzurile savarsite de unele forte de ordine la Pungesti, Vaslui, in timpul evenimentelor si protestelor impotriva gazelor de sist, abuzul legii neconstitutionale 217/2015, abuzul pe care intentioneaza sa-l comita autoritatile statului prin incalcarea Articolului 3(4) din Constitutia Romaniei, care interzice stramutarea si colonizarea altor populatii pe teritoriul Romaniei, etc

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abuzul vanzarii conditionate constituit de taxa radio-tv pe factura de energie

In Romania, cetatenii sunt abuzati de propriul stat prin vanzarea unui serviciu (energia electrica), conditionata de cumpararea altui produs sau serviciu, indiferent ca vor sau nu. Este o masura jenanta, aflata la limita dintre santaj si practica mafiota, incalcand cel putin doua legi aflate in vigoare:

1) Legea nr. 296/2004 cunoscuta si sub denumirea de Codul Consumului. In aceasta lege se specifica ca este interzisa conditionarea vanzarii catre consumator a unui produs de cumpararea unei cantitati impuse sau de cumpararea unui alt produs sau serviciu. CONCLUZIE: cumparatorul / consumatorul cumpara numai ce vrea si daca vrea.

2) Conform legii 41/1994, daca nu detin nici un televizor, nu am obligatia sa platesc nici o taxa, doar posesorii au obligatia platii abonamentului TV

In practica, atunci cand romanul plateste factura la energie electrica, obligatoriu plateste si servicii pe care poate NU LE VREA sau NU ESTE OBLIGAT SA LE PLATEASCA.

Abuzurile si incalcarea Constitutiei Romaniei in cazul exploatarii gazelor de sist ( evenimentele de la Pungesti)

În Constituția României la articolul 35 statul recunoaște dreptul pentru fiecare cetățean al țării la un mediu sănătos.

Dreptul la mediu sănătos – ARTICOLUL 35

(1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.

(2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept.
(3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător.
Prin urmare la Pungești și în alte locuri din România unde se fac explorări sau exploatări ale gazelor de șist fără acordul cetățenilor se încalcă grav Constituția României. Este rușinos și faptul că jandarmeria și poliția română s-au transformat în forțe de ordine pentru o firmă privată. Este rușinoasă folosirea jandarmeriei române ca forță opresivă împotriva propriilor cetățeni.

Abuzurile legii neconstitutionale si antiromanesti 217/2015

Privita de la bun inceput cu rezerve de catre multi dintre romani, legea 217/2015  s-a dovedit a fi o sursa de abuzuri si o incalcare grava a Constitutiei Romaniei, prin care se loveste in mod intentionat nu doar in miscarile extremiste ci si in orice tendinta de patriotism romanesc, se loveste in valorile morale, istorice, culturale si spirituale ale poporului roman, facandu-se in acelasi timp abstractie cu o neobisnuita ingaduinta fata de activitatile organizatiilor extremiste si iredentiste maghiare, care au umplut teritoriul tarii de busturi ale unor criminali de razboi ce se fac vinovati de adevarate genociduri etnice atat impotriva romanilor cat si a evreilor din Transilvania.

Clocita in laboratoarele unor fosti propagandisti ai comunismului, ai bolsevismului internationalist ( a se citi globalist), legea nu condamna in nici un fel crimele regimului bolsevic din Romania sau pe criminalii care au participat la exterminarea elitei si intelectualitatii interbelice din Romania, fiind o adevarata reinviere nu atat a odioasei lupte de clasa, cat mai ales a formei extreme de lupta impotriva valorilor neamului romanesc, specifica mai degraba perioadei staliniste de trista amintire, din tara noastra.

Abuzul taxarii persoanelor fara venit cu suma de 800 de lei pe an pentru CASS

Nu a sarit ca ars, din catacomba unde dormita „stimabilul” asa zis Avocat al Poporului, atunci cand a auzit de o asemenea masura absurda precum impozitarea persoanelor fara venit cu suma echivalenta unui salariu minim pe economie in Romania, reprezentand contributia lunara la sanatate (CASS). Oare cand a fost calculat acest salariu minim pe economie s-au „adunat” si „veniturile” persoanelor fara venit pentru ca apoi sa se faca media? Este constitutional sa impui o asemenea masura persoanelor fara venit?

Pai si daca nu au nici o sursa de venit de unde sa-ti plateasca tie cei 800 de lei pe an pentru CASS? Dar asta il preocupa prea putin pe actualul Avocat al Poporului din Romania!

Pentru el, pentru Victor Ciorbea, numai „elitele” fac parte din „poporul” de catre trebuie sa aiba grija. Pe avocatul poporului il doare in parti de poporul roman! Pentru el, taranii de la Pungesti nu fac parte din poporul roman? Romanii fara venituri, obligati sa plateasca 800 de lei pe an pentru CASS nu sunt si ei poporul roman?

Pentru Ciorbea, doar cei ca Sorin Oprescu sunt demni de atentia Avocatului Poporului! Statul mafiot roman isi desavarseste cu adevarat toate „institutiile” sale!

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info